YAPILMIŞ BRIOCHE 2



Başka bir ... ve kesinlikle benim en iyi börek! (I ^^ bir saplantısı am)

Malzemeler:
- 200 gr un 
- 100 gr tereyağı (yumuşatılmış) 
- 2 bütün yumurta 
- Şeker şurubu (45 gr şeker, 3 yemek kaşığı su, 2 tatlı kaşığı beyaz sirke) 
- 2 yemek kaşığı su   
- 2 seviye çay kaşığı kuru maya 
- 1 tatlı kaşığı tuz

İşte, benim son börek tarifi ile farklılıklar ( ) Ben kullanılan olduğunu az un börek hamur daha kolay çıkabilir, böylece, ve ben tereyağını eritin ama yumuşamış kullanılan vermedi.

bir gün önce: 

5 dakika ya da kabarcıklar kadar 2 çorba kaşığı suyun içine kuru maya hidrat.
Geniş bir kapta, un, yumurta, yeniden sulu maya ve tuz karışımı. Sadece oldukça iyi kombine kadar çabuk yoğurun.
Ardından, şeker pişirin: Su, şeker ve beyaz sirke birlikte uyum, küçük bir tencerede, kaynatın ve sıcaklık (bir pişirme termometresi kullanın) 105 ° C / 220 ° F ulaşana kadar pişirin. . Sonra 1 dakika veya 2 soğumasını hamur üzerine dökün ve hemen bir spatula ile yoğurmak için izin bu adımı atlayın ve sadece diğer malzemelerle birlikte şeker ekleyebilirsiniz . Ben sanırım (ama emin değilim) çünkü börek yumuşak yapar pişmiş şeker kullanmak ister ve korunması arttırır.
Unlanmış tezgaha hamuru yerleştirin ve 10 ~ 15 dakika yoğurun. Ardından eklemek yumuşatılmış tereyağı ve 10 ~ 15 dakika için tekrar yoğurun. Hamur işleminin sonunda ilk ama daha az çok yapışkandır. ( Sen bu adımın korkuyor iseniz ekmek makinesi kullanabilirsiniz )
, kasenin içine geri Hamuru açın bir bezle örtün ve ılık bir yerde 1 saat yükselmesine izin verir. 30 dakika ve 2 ya da saat sonunda 3 daha sonra hamura 2 veya 3 kat ver. Streç film ile kaplayın kase ve hemen (12 ila 24 saat) buzdolabında saklayın. Ben bu adımın fotoğraf sürmedi ama burada işlemini kontrol edebilirsiniz üzgünüm:  D gün: , buzdolabı hamur atın hafifçe unlanmış bir yüzeye yerleştirin ve 3 adet kesilmiş. . Bir örgü teller içine şekil ve biçim (hamur oldukça hızlı yapışkan olsun çünkü hızlı olmaya çalışın) gibi burada parşömen kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisine yerleştirin kıvrımlı somun:  ben bugün bir yağlanmış kek kalıbına yaptığı gibi. Bir bezle örtün ve 2 saat ya da çift veya üçlü hacmini kadar sıcak bir yerde yükselmesine izin verir.







sıcak bir yerde 2 saat sonra


Ardından, eggwash ile hamurun üstünü fırça (ben yapmadım ama daha iyi ve daha güzel) koyu kahverengi kahverengi olduğunu veya 25 dakika (orta ateşte düşük) önceden ısıtılmış fırında ve koyun.



En az 30 dakika soğumaya bırakın.



Tadını çıkarın!

İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...