ANTEP FISTIĞI TATLI



Ben :) fıstık havasında değilim (4 creme brulee, Makes burada: 10 cm çapında ve 2,5 cm derinlik ramekins )
Malzemeler: 
- 50 cl krema 
- 5 yumurta sarısı 
- 75 gr şeker 
- 85 gr fıstık ezmesi  
- 4 yemek kaşığı kahverengi şeker , büyük bir kapta şeker ile yumurta sarısı yendi.

sarısı ve (açıkça: pasta tabanı lol) şeker


Homojen kadar karıştırın, sonra önceki karışımın üzerine dökün, fıstık ezmesi ile bir kaynamaya krem ​​getir (kabarcıkları önlemek, böylece kırbaç değil).

fıstık ezmesi ile krem


Bir elekten krema geçirin.

hemen hemen her atık olacak, böylece fıstık ezmesi çok ince olmak zorunda


Ve neredeyse üstüne ramekins dökün.

Burada, bir su banyosu içinde. Ramekins herhangi kabarcıkları olmadan fırına gitmek gerekir! 


Önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 45 dakika ile 1 saat süre ile bir su banyosunda (düşük ısı, yaklaşık 125 ° C / 260 ° C) (krema kaynatın gerekmektedir). Onlar hala biraz titremeye gerektiğini yapıldığı zaman (onlar buzdolabında kalınlaştırmak olacak) 
soğumasını bekleyin ve daha sonra buzdolabına için en az 2 saat, fırından çıkarın.


50 dakika sonra, hala biraz titremeye ama aslında kahverengi açık olmamalıdır ...
benim yılmaz fırın beni sevmiyor, zaten biliyorsun :) 


Kremler üstüne eşit kahverengi şeker ince bir tabaka yayıldı zaman hizmet vermeye hazır, daha sonra (çok yakmayın ya da başka gerçekten acı alırsınız) karamelize bir darbe meşale kullanın.

şey!





İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...