Kavun Pan Japon tatlı ekmek. İşte ben kakule ve çikolata parçaları ile lezzetlendirilmiş.
Kabuk Hamur :
- 100 gr un
- 40 gr tereyağı yumuşatılmış
- 30 gr kahverengi şeker
- 30 gr yumurta
- 1/2 çay kaşığı kabartma tozu
Geniş bir kapta, krem tereyağı ile kahverengi şeker. Sonra yumurta ekleyin ve homojen hale gelene kadar çırpın.
Birleştirmek için karıştırın, un ve kabartma tozunu ekleyin. Hiçbir üzerinde mix etmeyin.
En az 1 saat buzdolabında plastik film ve rezerv bu hamur sarın.
Tatlı Ekmek Hamur : - 150 gr un - 60 gr süt - 30 gr yumurta - 15 gr şeker - 3 gr tuz - 6 gr taze maya - 1/2 çay kaşığı toz kakule - 30 gr çikolata parçaları - 40 gr yumuşatılmış tereyağ
Geniş bir kapta, un, şeker, tuz, maya ve kakule toplamak. Daha sonra 5 dakika boyunca yoğurun, süt ve yumurta ekleyin ...
Yumuşatılmış tereyağını ekleyin ve yaklaşık 10 dakika tekrar yoğurun. Sonra çikolata parçaları birleştirmek. 1 saat boyunca oda sıcaklığında bir yükselmeye izin verir. Bundan sonra, en az 1 saat buzdolabında hamur ve yer yumruk.
Montaj ve Pişirme :
Tatlı ekmek hamuru ve buzdolabı kabuk hamuru çıkarın. 6 eşit parçaya her birini kesin. Form topları.
2 plastik film tabakalar arasında, 2 mm kalınlığında kabuk hamur dışarı rulo ...
... Sonra onunla tatlı ekmek hamuru sarın.
Yüzeyinde şeker ince bir tabaka sürün.
Ve bir bıçak ya da bir pasta kazıyıcı bazı puanları yapmak. (Sıcaklık göre) 1 saat ya da daha uzun süre oda sıcaklığında yeniden yükselmeye izin verir.
1 saat sonra, ...
Yaklaşık 15 dakika önceden ısıtılmış fırında (MEDIM ısı) koyun.
Dış Çıtır ve iç yumuşak, harika!
To be honest this was amazing I totally LOVE the recipe and I did it like 3 times and it's still so good thank you for this recipe 😆
YanıtlaSil