TATLI ÇİKOLATA



Ile Mascarpone basit bir çikolatalı kek 8-10 porsiyon yapar 
Malzemeler 
200 gr çikolata 
- 5 tam yumurta 
- 150 gr Mascarpone
- Şeker şurubu (150 gr şeker, 3 yemek kaşığı su, 
2 tatlı kaşığı beyaz sirke)   
- 80 gr un  
- 50 gr tereyağı 
- 1 çorba kaşığı kakao tozu , bir su banyosu üzerinde bir kapta tereyağı ile çikolatayı eritiN
çikolata ve tereyağını eriterek ...


, Mascarpone katılın homojen, rezerv kadar karıştırın.

mascarpone ile çikolata karıştırma ...

Büyük bir kapta yumurta çırpın.

Şeker şurubu eklemeden önce yumurta yendi


Şeker şurubu hazırlayın: 
bu 115-116 ° C / 239-241 ° F ulaşıncaya kadar su ve beyaz sirke ile şeker pişirin

şeker yemek


Sonra her zaman kırbaçlanan yumurta üzerinde ince bir dere içinde yavaşça dökün. Sıcaklık, oda sıcaklığına ulaşıncaya kadar kırbaçlanan tutun. Karışım, köpüklü olması gerekir.

Sıcak şeker şurubu ile çırpılmış yumurta ...

Çikolata / Mascarpone karışımı ile birleştirin.

Çikolata ve mascarpone ile birlikte yumurtalar


Kakao tozu ve unu katlayın.

kakao tozu ve unu katlanır ...

Yağlanmış ve unlanmış kek kalıbına dökün meyilli (burada 24 cm çapında)

kek tava yağlanmış unlanmış ve


Sonra önceden ısıtılmış fırında hemen koymak, 20 ~ 25 dakika orta ısı. üzerinde pişirmek etmeyin ! İçinde nemli olmalı.

Fırın içinde 25 dakika


İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

1 yorum:

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...