ARASINDAKİ ŞEY BAKLAVA

PASTILLA & baklava ARASINDAKİ ŞEY

Mango, badem krema ve fıstık ile pastilla veya baklava bir tür.

8 porsiyon, 

Malzemeler: 
- 10 tuğla yaprak (hatta Fillo yaprak)
- 2 mango
- 125 gr zemin badem
- 125 gr şeker
- 125 gr tereyağı (yumuşatılmış)
2 - bütün yumurta
- 100 gr doğranmış fıstık (soyulmuş ve kavrulmuş)
- 100 gr yaprak fırça eritilmiş tereyağı

ve şeker şurubu için:
- 150 gr şeker
- 85 ml su
- 3 yemek kaşığı rom (ama portakal çiçeği suyu gibi istediğiniz lezzet kullanabilirsiniz) 

Şeker şurubu : 
Biz oda sıcaklığında gerek çünkü ilk şeker şurubu hazırlayın.
Küçük bir tencerede şeker ve suyu toplamak, sonra rom (ya da başka bir lezzet) ekleyin, ateşten alın ve soğuk bırakın, kaynatın 1 veya 2 dakika getirmek.

ısı dışarı rum (ya da başka bir lezzet) ekleyin


Kavrulmuş Mango :


Peel sonra, 5 dakika veya daha az sırasında bir tavada tereyağı ile biraz kavurun bunu isterseniz yarım limon suyu ve tarçın biraz eklemek, mango dilim ve. 

mango kavurma, tarçın isteğe bağlıdır


Badem Krem :
Geniş bir kapta, şeker, tereyağı ve öğütülmüş badem birlikte harmanlayın. Ne zaman homojen yumurta ekleyin.

şeker, badem, tereyağı ve yumurta


Montaj : 

tuğla yaprak
Biz bir tart kalay ve bir pasta fırça gerekir.
Tereyağını eritin ve tart kalay alt fırçalayın.
Onları üst üste ve tart teneke onları dışarı dökülüp tart teneke içinde 4 tuğla yaprak yerleştirin. Sonra başka bir tuğla levha, ortada bu kez ekleyin, tereyağı ile fırçalayın, tekrar fırçalayın.

tereyağı ile fırçalayın unutmayın

Daha sonra kavrulmuş mango dilimleri düzenlemek, tuğla yaprak bu ilk tabakası üzerinde badem krem ​​sürün.

tuğla yaprak ilk katman üzerinde badem krem ​​ve mango


Her zaman fırçalama, mango ve badem krem ​​üzerinde 2 daha tuğla yaprak döşeyin. Sonra doğranmış fıstık yayıldı.

2 daha fazla tuğla yaprak yatıyordu ve fıstık yaymak


Şimdi, tart teneke dışarı dökmek tuğla yaprak kat daha fazla tereyağı ile fırçalayın unutmayın. Son 3 yaprak döşeme ve tereyağı ile cömertçe tekrar fırçalama tamamlayın. Keskin bir bıçakla 8 kısım bunu dilimleyin.

pişirmek için önce dilim


Yaklaşık 35 ~ 40 dakika ya da kızarana kadar önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) koyun. Sonra fırından çıkarın ve mango pastilla / baklava bu tür üzerinde hemen şeker şurubu yayıldı.
Soğuk bırakın ve bir nane çayı ile keyfini çıkarın. 


Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...