Ters Puf Böreği

 Çok gevrek karamelize puf böreği yapılmış bir bisküvi. 





Malzemeler :
- puf böreği 
- Toz şeker


Bazı pudra şekeri üzerinde 0,5 cm kalınlığında puf böreği dışarı rulo ...
 

O zaman daha fazla şeker serpin ve çok sıkı o kadar yuvarlayın. 30 dakika süre ile dondurucu içinde bir plastik film ile bir yerde sarın.
 

0,5 1 cm kalınlığında dilimler kesin ...


Ve pudra şekeri ile her zaman, çok ince onları dışarı rulo ...


Pişirme kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisine onları yerleştirin. Onlar üzerinde başka bir pişirme kağıdı yerleştirin ve onları çok ... 6 ila 8 dakika önceden ısıtılmış fırında (yüksek ısı) Put kabarma olmayacak şekilde (bir tart tava vb ... gibi) onlara ağır bir şey koymak. Onlar kahverengi ve karamelize olması gerekiyor.
 

Güzel, değil mi?
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...