Fiadone Fransız adasında Korsika bir pasta. Bu tatlı, bu adada, münhasıran üretilen taze koyun peyniri yapılır brocciu . İşte limon dondurma, karamelize puf böreği bir sopa ve korunmuş bir dilim limon ile servis.
Malzemeler :
- 500 gr brocciu (önceden süzülmüş)
- 4 bütün yumurta
- 150 gr şeker
1 limon kabuğu rendesi
- 2 yemek kaşığı brendi (opcional) Büyük bir kase, şeker, limon kabuğu rendesi ve brocciu içinde topla ...
Daha sonra Yumurtaları teker teker ekleyin, bir çatal ya da çırpma teli ile peynir püre ...
Karışımı üzerinde, doku pütürlü kalması gerektiğini etmeyin. Daha önce tereyağı ile yağlanmış fırın kağıdı ile kaplı bir tavada dökün 30 ila 40 dakika önceden ısıtılmış fırında ve yeri (orta ısı) (dahaki sefere ben 21 cm çapında gibi küçük bir tava kullanın edeceğiz, burada bir 26 cm biriydi) .
Bittiğinde, fırından çıkarın ve daha sonra servise kadar buzdolabında yer aşağı soğumaya bırakın (gerçi 30 dakika önce dışarı almak). Sadece böyle zevk, ya da bir limon dondurma ile ...
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder