Sünger Kek


Sünger Kek : - 65 gr un - 50 gr şeker - 30 gr badem tozu - 2 sarısı - 2 yumurta-beyaz ssoluk kadar şeker ile yumurta sarısı-Beat sonra badem tozu ekleyin .. .





Sonra önceki karışımın içine ince bunları kat sert kadar yumurta beyazlarını çırpın ...

Sonra unu ekleyip ince homojen hale gelene kadar, sonra parşömen kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisine üzerinde 1cm kalınlığında yaymak karıştırın ...

(Benim fırında) yaklaşık 7 dakika önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) koymak ..., rezerv soğumaya bırakın ...

Pasta Krem : - 300 gr süt - 2 yumurta sarısı- - 40 gr un veya nişasta - 40 gr şeker - 1 vanilya şekeri paketi (veya 5-6 kişniş dal) - 50 gr tereyağı Geniş bir kapta, yumurta yendi şekerler, un kat ...




Eğer (vanilya şekeri paket katmayan bu durumda), daha sonra 5 dakika demlenmeye izin lezzet yerine vanilya kişniş ile krem ​​karar verirseniz kişniş ile 30 saniye kaynatın süt getir. Yumurta / şeker karışımı içine bu sütün yarısını dökün ve iyice karıştırın ...

Tavaya karışımı geri koymak ve (1 veya 2 dakika) koyulaşıncaya kadar pişirin ...

Isı tamamen erimiş ve homojen hale gelene kadar krem ​​yüzeyine doğrudan plastik film ile örtün ve buzdolabında koymak, geniş bir kapta karıştırın dökün ..., tereyağı ekleyin ...


Milföy : Hamur için, - 100 gr un - 45 ml su - 30 gr tereyağı - 1 tatlı kaşığı tuz "unlanmış tereyağı" için, - 110 gr tereyağı - 45 gr un puf böreği burada adımları izleyin hazırlamak için: Bittiğinde, dışarı rulo 2 mm biraz daha kalın it isterseniz daha 3 mm gibi oldukça ince puf böreği isterseniz kalın. Bir kare bunun dışında 25x25 cm kesin ve parşömen kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisine yerleştirin ...




Bunun üzerine parşömen kağıt başka bir sayfasını yerleştirin ve bunun üzerine yaklaşık 25 dakika başka bir fırın tepsisine ya da bir tart pan ... önceden ısıtılmış fırında (yüksek ısı) Put gibi oldukça ağır bir şey koymak ...

Orta pişirme anda, o, üst fırın tepsisini çıkarmak fırında puf böreği geri koymak ... 5 dakika pişirme süresi bitmeden, karamelize için pudra şekeri ile üst serpin ...

Kişniş Şurubu : - 50 ml su - 25 gr şeker - 5 kişniş dal o, kişniş dal eklemek kaynatın onları kaynatın izin başladığında, bir tencerede su ve şekeri iyice karıştırın , 30 saniye sonra 5 dakika için dışarı demlenmeye edelim, ısı ... Sonra kişniş ve rezerv kaldırmak ...






Meclis : - küçük parçalar halinde kesilmiş çilek iki puf böreği Kes ...




Bazı çilek ekleyin, krema tabakası dökün ...

Daha sonra, puf böreği uygun kişniş şurubu ile fırça sünger kek kesin ...

Başka bir krema tabakası, daha çilek ve ardından son puf böreği ekle ...

2 saat buzdolabında koymak, daha sonra 4 ila 6 parça güzel bölmek ...


Mascarpone Chantilly hazırlayın : - 100 gr krema - 100 gr Mascarpone peyniri - 20 gr pudra şekeri krema ve aynı zamanda büyük bir kase soğuk mascarpone (soğuk) çırpın. Bu zirveleri oluşturduğu zaman, şeker ekleyin ve sağ doku kadar dayak tutmak ... 






Bir St Honoré ucu ile bir pasta çanta krem ​​... (ya da başka bir) koyun

Onların kenarında millefeuilles yerleştirin ve mascarpone chantilly ... ve bazı çilek ve kişniş yaprakları ile süsleyin üst ...

İlk Proje:
 
 İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...