Kısa kabuk Pasta : - 120 gr un - 80 gr yumuşatılmış tereyağ - 40 gr şeker - 3 çorba kaşığı susam - 1/2 yumurta - tuz tutam tüm malzemeyi toplayın ...
Sonra, bir çatal yardımıyla dikmek, kalıplar (burada 10 cm çapında) 2 kalın mm ve yer onu dışarı rulo ...
Tereyağı Karamel : - 50 gr şeker - 2 yemek kaşığı su - 25 gr tereyağı - 40 gr krema - tuz tutam size tuzsuz tereyağı kullanırsanız
Dikkatli olun süper hiper sıcak karamel spatters, bu zarar verebilir!
Soğumaya bırakın. Sonra (bir kaşık yardımıyla) kabuklar, alt ve yanlardan içine bu karamel 1 veya 2 çay kaşığı yayıldı ...
Karamel set kadar, yaklaşık 15 dakika boyunca buzdolabında yerleştirin ...
Panna Cotta : - 20 cl sıvı krem - 20 cl krema (ya da ekşi krema) - 60 gr şeker - 2 yemek kaşığı kadar 3 anlık kahve - 1,5 kadar 2 jelatin yaprak
Homojen kadar iyice karıştırın. Buzdolabı kabuklar çıkarın ve panna cotta karışımı ile doldurun ...
En az 2 ya da 3 saat boyunca buzdolabında geri koymak.
Kahve Şurubu : - 50 ml espresso - 50 gr şeker oldukça kalın hale gelene kadar şeker ve kahve pişir ...
Sonra onunla panna cotta tarts üst süslemeleri ...
Parmaklarınızla tereyağı ile unu, şeker, tuz ve susam karıştırın. Eğer bir grenli doku almak, sonra bir yumurta yarısını ekleyin ...
Oldukça hızlı bir şekilde yoğurun homojen kadar, daha sonra plastik film sarın ve buzdolabında 30 dakika koymak (veya dondurucuda 10 dakika içinde) ...
Sonra, bir çatal yardımıyla dikmek, kalıplar (burada 10 cm çapında) 2 kalın mm ve yer onu dışarı rulo ...
Pişirme kağıdı ve (ne olursa olsun ağır sahip veya) fasulye ile doldurun, Line sonra yaklaşık 12 dakika önceden ısıtılmış fırında koyun. Pişirme süresi bitmeden nohut 2 veya 3 dakika çıkarın ...
Tereyağı Karamel : - 50 gr şeker - 2 yemek kaşığı su - 25 gr tereyağı - 40 gr krema - tuz tutam size tuzsuz tereyağı kullanırsanız
Daha sonra, bir tavada şeker ve suyu koyun onu karamelize kadar pişirin. Overcook etmeyin illâ o acı olacaktır ... Altın kahverengi güzel.
Sonra sonra tereyağı ekleyin krema ekleyin. Bazı krem önce tereyağı eklemek tercih ederim ama ben ilk krem eklemek için tercih edin.
Dikkatli olun süper hiper sıcak karamel spatters, bu zarar verebilir!
Soğumaya bırakın. Sonra (bir kaşık yardımıyla) kabuklar, alt ve yanlardan içine bu karamel 1 veya 2 çay kaşığı yayıldı ...
Karamel set kadar, yaklaşık 15 dakika boyunca buzdolabında yerleştirin ...
Panna Cotta : - 20 cl sıvı krem - 20 cl krema (ya da ekşi krema) - 60 gr şeker - 2 yemek kaşığı kadar 3 anlık kahve - 1,5 kadar 2 jelatin yaprak
5 dakika boyunca soğuk suda jelatin hidratı.
Buzdolabında ağır krem tutun, biz soğuk ihtiyacımız var.
Şeker ile birlikte bir tavada sıvı krem yerleştirin. Şeker tamamen eriyene kadar, daha sonra hazır kahve ekleyin o kadar ısıtın. Ardından, ısı dışarı eklemek hemen jelatin (süzülmüş). Daha sonra, en az 15 dakika soğumasını kremayı ekleyin bırakın ...
Homojen kadar iyice karıştırın. Buzdolabı kabuklar çıkarın ve panna cotta karışımı ile doldurun ...
En az 2 ya da 3 saat boyunca buzdolabında geri koymak.
Kahve Şurubu : - 50 ml espresso - 50 gr şeker oldukça kalın hale gelene kadar şeker ve kahve pişir ...
Sonra onunla panna cotta tarts üst süslemeleri ...
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder