Panna Cotta Tarts (Kabuk Pasta)

Kısa kabuk Pasta : - 120 gr un - 80 gr yumuşatılmış tereyağ - 40 gr şeker - 3 çorba kaşığı susam - 1/2 yumurta - tuz tutam tüm malzemeyi toplayın ...





Parmaklarınızla tereyağı ile unu, şeker, tuz ve susam karıştırın. Eğer bir grenli doku almak, sonra bir yumurta yarısını ekleyin ...

Oldukça hızlı bir şekilde yoğurun homojen kadar, daha sonra plastik film sarın ve buzdolabında 30 dakika koymak (veya dondurucuda 10 dakika içinde) ...

Sonra, bir çatal yardımıyla dikmek, kalıplar (burada 10 cm çapında) 2 kalın mm ve yer onu dışarı rulo ...

Pişirme kağıdı ve (ne olursa olsun ağır sahip veya) fasulye ile doldurun, Line sonra yaklaşık 12 dakika önceden ısıtılmış fırında koyun. Pişirme süresi bitmeden nohut 2 veya 3 dakika çıkarın ...

Tereyağı Karamel : - 50 gr şeker - 2 yemek kaşığı su - 25 gr tereyağı - 40 gr krema - tuz tutam size tuzsuz tereyağı kullanırsanız






Daha sonra, bir tavada şeker ve suyu koyun onu karamelize kadar pişirin. Overcook etmeyin illâ o acı olacaktır ... Altın kahverengi güzel.

Sonra sonra tereyağı ekleyin krema ekleyin. Bazı krem ​​önce tereyağı eklemek tercih ederim ama ben ilk krem ​​eklemek için tercih edin.

Dikkatli olun  süper hiper sıcak karamel spatters, bu zarar verebilir!

Soğumaya bırakın. Sonra (bir kaşık yardımıyla) kabuklar, alt ve yanlardan içine bu karamel 1 veya 2 çay kaşığı yayıldı ...

Karamel set kadar, yaklaşık 15 dakika boyunca buzdolabında yerleştirin ...

Panna Cotta : - 20 cl sıvı krem - 20 cl krema (ya da ekşi krema) - 60 gr şeker - 2 yemek kaşığı kadar 3 anlık kahve - 1,5 kadar 2 jelatin yaprak






5 dakika boyunca soğuk suda jelatin hidratı.
Buzdolabında ağır krem ​​tutun, biz soğuk ihtiyacımız var.
Şeker ile birlikte bir tavada sıvı krem yerleştirin. Şeker tamamen eriyene kadar, daha sonra hazır kahve ekleyin o kadar ısıtın. Ardından, ısı dışarı eklemek  hemen jelatin (süzülmüş). Daha sonra, en az 15 dakika soğumasını kremayı ekleyin bırakın ...

Homojen kadar iyice karıştırın. Buzdolabı kabuklar çıkarın ve panna cotta karışımı ile doldurun ...

En az 2 ya da 3 saat boyunca buzdolabında geri koymak.

Kahve Şurubu : - 50 ml espresso - 50 gr şeker oldukça kalın hale gelene kadar şeker ve kahve pişir ...





Sonra onunla panna cotta tarts üst süslemeleri ...

İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...