Saint Honore (Paris Tatlı)

 Gibi bir Saint Honoré, Pastane des Rêves (Paris) ... ama Chiboust krema ile. , 4 ila 5 porsiyon yapar




Craquelin :
- 50 gr un
- 45 gr kahverengi şeker
- 35 gr tereyağı

Homojen kadar tüm malzemeleri karıştırın. Sonra iki pişirme kağıdı tabakaları arasında kalın Bu hamur 2 mm dışarı rulo. Dondurucuda Rezerv.


Choux Yapıştır :  

- 100 gr un - 165 gr su - 50 tereyağı - 2,5 yumurta - 1 tatlı kaşığı tuz düzeyin üzerinde 10 veya 11 mm uçlu bir pasta çanta ve boru onu içinde choux macunu koyun Bir fırın tepsisi pişirme kağıdı ile kaplı. ... 

12 cm uzunluğunda Eklerler ve abour 3 cm çapında choux olun dondurucu Craquelin çıkarın ve bunun dışında küçük kareler ve dikdörtgenler kesti. Her choux üstüne bu peices koyun. Daha sonra 25 dakika, 10 dakika daha ama aralık kapı ile ısıtılmış fırında koyun. Rezerv.  

Chiboust Krem : - 25 cl süt - 2 sarısı - 35 gr un - 25 gr şeker - 1 vanilya şekeri paket (7,5 gr) - 2 jelatin yaprak İtalyan beze için : - 2 eggwhites - 80 gr şeker Karbonat jelatin . Yaklaşık 5 dakika soğuk suda bir pasta krem hazırlayın: Bir kase sarısı, şeker ve unu karıştırın.











Kaynatın süt getir, sonra önceki karışımın üzerine yarısını dökün. Sonra geri tavada bu son dökün. Cook kalın (yaklaşık 1 dakika) kadar. Çözülene kadar karıştırın, jelatin boşaltın ve krema koyun. Oda sıcaklığında Rezerv.

İtalyan Meringue hazırlayın: su biraz bir tencereye şeker koyun ve 121 ° C getirmek. Bu arada, sert kadar yumurta akı yendi. Şeker 121 ° C ulaştığında, sürekli dayak yumurta akı-üzerine dökün. Oda sıcaklığındaki ulaşana kadar dayak tutun.
Pasta krem ​​haline İtalyan beze katlayın. 30 dakika buzdolabında saklıdır.

Milföy : - 1 puf böreği ben ters puf böreği yaptı ama bunu satın alabilirsiniz. Ben tekniği Yakında göndeririz. 2 mm kalınlığında hamur dışarı rulo, o ve fasulye üzerinde alüminyum folyo ile o fırında 30 dakika pişirin (ya da başka bir fırın tepsisine, çok fazla yükselmeye hamur engeller)




Daha sonra soğumaya 2 Eklerler boyutunu maç için bunu keselim ...

Bu arada, Chiboust krem ​​choux ve Eklerler doldurun. Bir bıçakla bir delik açın ve bir pasta çanta yardımı ve küçük bir ipucu ile doldurun.

Su biraz tavada yer 150 gr şeker ve kahverengi olana kadar pişirin: Bir karamel hazırlayın. Sonra her üst dalmachoux . Soğumaya bırakın. Sonra bir kaşık ile alt karamelize Eklerler ve puf böreği onları sopa. Ardından, iki birinin üstüne bunları yapışmasını choux (üst olmadığında sıcak artık) ile aynı şeyi Eklerler .   


Sonra diğer Eklerler üzerinde Chiboust krem ​​koymak ...
 
 İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...