PALMIERS ve Jangadas -Fil Kulakları Kek Palmiers (fil kulakları) benim en sevdiğim viennoiserie biri. Bunu yapmak için o kadar basit değildir. Yumuşak iç ve güzel karamelize dışında gevrek olması için vardır.
Malzemeler : - Börek - Şeker bir puf böreği, burada böyle bir ters bir hazırlayın . Daha sonra şeker ile son tek kat veren iki çift kat ver Sonra dışarı rulo oklava ile yaklaşık 60 cm boyuna şeker serpilir ...
... Resimdeki gibi katlayın yaklaşık 15 dakika buzlukta plastik film ve yere sarın.
Dondurucu dışarı atın ve 1,5 cm kalınlığında dilimler kesip, şeker serpin, bir "Y" olarak şekil ve pişirme kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisine koyun.
Sonra (sizin fırın göre) 15 ila 20 dakika önceden ısıtılmış fırında koyun, oda sıcaklığında 15 dakika bekletin. Orta pişirme sırasında baş aşağı çevirmek onları. Sonra soğumaya bırakın.
Jangadas :
tekniği, oldukça benzer , 60 cm boyuna, sonra 6 ila 8 eşit parçaya kesilir (şeker serpilir) hamur dışarı rulo onları yığını. Daha sonra plastik film sarın ve 15 dakika boyunca dondurucuya koymak, biraz basın. Sonra ... şeker serpin ve yaklaşık 15 dakika önceden ısıtılmış fırında koymak, 5 mm kalınlığında dilim orta pişirme sırasında baş aşağı çevirin onları.
Soğumaya bırakın. Sonra başka bir Jangada bazı reçel ve kapağında yayıldı. Pudra şekeri serpin.
Mayın kenarında pişmiş (şeker hızlı yüzden dikkatli olun yanmış) ama tereyağı güzel bir tat, güzel gevrek biraz üzerinde olan :)
Genel :
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder