Pişirilmiş elma

Bir kakule ve karamel şurubu, bir gevrek ile pişmiş elma palet breton (kurabiye) ve pralinoise . 4 porsiyon, yapar  


Kakule ve Karamel Şurup : 25 gr şeker (karamel için) - - 25 gr tereyağı - 25 gr şeker - 1 çay kaşığı Zemin kakule - 35 gr su

Bir altın kahverengi renk alıncaya kadar küçük bir tavada, su biraz şeker ve limon birkaç damla pişirin. Sonra tereyağını ekleyin ...

Daha sonra, şeker kakule Blend karamel ekleyin. Şeker eridiğinde su ekleyin. Homojen hale gelinceye kadar bir süre kaynatın. Rezerv.

Pralinoise : - 25 gr pralin macunu (burada tarifi kontrol edin: tıklayın! ) - 25 gr sütlü çikolata



Sıcak su banyosu üzerinde çikolatayı eritin. Ardından, pralin salçayı ilave homojen kadar karıştırın. Oda sıcaklığında Rezerv.

Fırında Elma :
orta elma 4 küçük (burada altın elma) -
- kakule ve karamel şurubu Peel, ve çekirdek elma. İşte ben bir elma striptizci, karotiyer ve dilimleme makinesi kullanılan (bu şaşırtıcı!)


Elma pişirme sırasında dik tutacak (dilimlenmiş oluyor gibi, bu çökebilir) işte ben elma içine çekirdek geri koydu. Bir fırına dayanıklı tabağına yerleştirin ...

Yaklaşık 30 dakika (onlar yumuşak olması) için önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) şurubu ... Ve yerde onları fırçalayın.

(2 veya 3 kez) pişirme sırasında bunları fırçalayın ... Bittiğinde, fırın almak ve 15 dakika soğumasını ve çekirdek kaldırmak için bırakın.

Meclis :
- 4 Palets Bretons (burada tarifi kontrol edin: ! tıklayın ) shortbread (1 çay kaşığı güzel) üzerinden pralinoise ince bir tabaka sürün.



Bisküvi üzerinde elma yerleştirin ve kızarmış badem ve fındık (kızgın yağda 30 saniye) ile süsleyin. 
Doğruyu söylemek gerekirse ben pralinoise ile elma delik dolu ama benim opinon o bu tatlı çok fazla ekstra şeker ekledi, çünkü kötü bir fikirdi. Yani elma alt pralinoise ince tabaka yeterli olduğunu düşünüyorum ama sen burada hala akması nedeniyle ayarlandığında pralinoise daha iyi olduğunu düşünüyorum, bu gibi (Artı olabilir, pralinoise ile boşluğu doldurmak için deneyebilirsiniz , bu yüzden kalınlaştırmak verelim.)
Neyse, oda sıcaklığında rezervi servise kadar.
 

İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...