LİMON DONDURMA

Limon dondurma (gerek dondurma makinesi). Ok kökünü içerir.

Yapar yaklaşık 400 ml dondurma ( Ben başka bir tatlı ile sadece 1 ya da 2 yemek kaşığı hizmet etmek istiyorum çünkü ben bu küçük miktarda yapılan )

Malzemeler :
  •  - 150 gr + 50 gr krema  
  • - 2 tam yumurta 
  •  - 100 gr limon suyu
  •  - 65 gr şeker 
  •  - 1 yemek kaşığı ok kökü (Ben, tartmak değil, belki yaklaşık 10 gr 15)

Ben ailemin bahçe hehe, ben organik bile daha fazla Portekiz'den bazı limon, var şanslıyım! Tüm yıl limon verir çünkü ilginç bir limon ağacı çeşitli bulunuyor.
Yani, 100 gr meyve suyu almak için bazı limon basın ...
 
 

(150 gr alınan) krem ​​biraz ok kökü karıştırın ... İşte ok kök dondurma buz kristallerinin görünümünü önlemek için yardımcı olacaktır ve aynı zamanda eritme yavaşlatacaktır. 
 
 

Küçük bir tavada yumurta ve şekeri karıştırın. Ardından, limon suyu ve krem ​​(150 gr) ekleyin homojen kadar karıştırın ...
 
 

Ardından, ok kök karışımı ekleyin tekrar karıştırın ve koyulaşıncaya kadar (aynı doku veya daha az bir muhallebi) hafif ateşte pişirin ...
 
 

Iyi kombine kadar ısı dışarı krem ​​(50 gr) ve kırbaç geri kalanını ekleyin. Yaklaşık 30 dakika soğumaya bırakın ...
 
 

Bir kapta dökün ve dondurucuda yer. Spiral kanca el mikseri ile karıştırın 3 veya 4 kez her 30 dakika (evet oldukça sıkıcı ama biz herhangi bir dondurma makinesi yoksa zaman dondurma buz kristalleri önlemek için tek yolu). 
Bazı zaman hizmet öncesi dondurucu dışarı dondurma alın, dondurma sıcaklığı sırayla yumuşak olması için (-5 ° C yaklaşık -20 ° c) biraz yükseltmek zorundadır.
 
 
 
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
 
 
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...