Palet Breton bir Fransız kurabiye olan Bretagne tereyağı gerçekten güzel bir tadı. Burada yer gluten ücretsiz sürümü.
10 bisküvi (7 cm çapında) yapar Her bisküvi için güvenli pasta kesiciler, 1 fırın (veya çörek tava kullanın) ihtiyacınız
Malzemeler :
- 35 gr pirinç unu
- 25 gr buğday unu
- 25 gr mısır unu
- 20 gr mısır nişastası
- 20 gr ok kökü (Eğer gluten ile bir sorunum yok eğer çok amaçlı un 125 gr tüm bu unları takabilmek haber)
- 175 gr tereyağı (yumuşatılmış)
- 90 gr şeker
- 2 yumurta sarısı-
- 80 gr badem zemin
- 2 seviyeli tatlı kaşığı kabartma tozu
- 1/2 çay kaşığı tuz
Büyük bir kase içinde yumuşatılmış tereyağı, şeker, badem zemin, tuz ve kabartma tozunu toplayın. Homojen kadar sonra yumurta sarılarını ekleyin-Karışık, tekrar karıştırın ...
Tüm unları karıştırın ve önceki karışıma ekleyebilirsiniz. Homojen (overmix yok) dek karıştırın ...
Veya çörek pan (pişirme kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisine üzerinde) pasta kesiciler yağlayın, daha sonra 1 cm kalınlığında hamur (pasta çanta veya bir kaşık kullanın) yayıldı.
15 dakika ya da kızarana kadar önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) koyun. 5 dakika soğumasını bırakın ...
Ve pasta kesiciler kaldırın. Tamamen soğumaya bırakın. Çay veya kahve ile keyfini çıkarın (ya da tatlılar büyük miktarlarda için bir üs olarak)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder