Kruvasan

Fransız kruvasan mayasız puf böreği yapılır. Bir börek hamur değil bu yüzden bu hamur hiç yumurta var olduğunu fark !! Sen su, süt veya su ile süt karışımı kullanabilirsiniz. kullanılan yağ genellikle tereyağı veya margarin (tereyağı tabii ki daha iyidir!) olduğunu.
Ben evde kruvasan yapmak ancak diğer yandan ben mükemmel bir kruvasan yapmak gerçekten çok zor olduğunu düşünüyorum oldukça kolay olduğunu düşünüyorum! Ev yapımı ama ben gerçekten mükemmel kruvasan almak için tren zorunda çünkü ben o memnunum.

Yapar 8 ila 10 kruvasan, 

Malzemeler :
- 250 gr un 
- 75 gr su 
- 75 gr süt 
- 25 gr şeker 
- 25 gr tereyağı (yumuşatılmış) 
- 10 gr taze maya (Ben kuru maya kullanabilirsiniz düşünüyorum ama gerçekten taze bir tercih) 
- 5 gr tuz 
- 150 tereyağı (kıvrımlar için) 
- 1 yemek kaşığı su ile karıştırılarak 1 yumurta (hamur sır)

Büyük bir kapta un, tuz, şeker toplamak, tereyağı (25 gr), maya (ufalanmış), daha sonra su ve süt yumuşatılmış ve hamur yumuşak kadar yoğurun ve (artık sopa stand mikser kullanın veya tarafından değil el siz) cesur iseniz. Sonra temiz bir bezle kase kapağı ve 1 saat kabarmaya bırakın.

Kıvrımlar için tereyağı hazırlayın. (Bu kolay, yumuşamış) tereyağı ile bir kare şekillendirin buzdolabında plastik film ve yer ile sarın.

1 saat sonra hamur hacmi iki katına çıktı. , Hava kabarcıklarını çıkarmak 1 saat buzdolabında plastik film ve yere kaydırmak için Punch. 

Hamur ve buzdolabı dışında tereyağı alın. Bir dikdörtgen içine hamur rulo ...

Merkezde tereyağı yerleştirin ve hamur ile kaplayın. Parmakları ile mühürleyin. Hamur ve tereyağı aynı sıcaklıkta olması fark!

Sonra ilk kat uygulamak çift biri : Büyük bir dikdörtgen içine hamur dışarı rulo ...

Sonra sıra orta orta üst yarısında ve alt yarısı katlayın. Sonra Bu bir 2'de kat çift kat! plastik film sarın ve 30 dakika buzdolabında koymak.

30 dakika sonra, son kat uygulamak, yani: bir tane . Yani, kıvrımlar önünüzde olsun hamur açın. Yine bir dikdörtgen içine rulo ve bu sefer sadece 3 katlayın, bu bir tek kat . Daha fazla 30 dakika buzdolabında geri koymak.

Son kez hamur dışarı rulo, 20 x 60 cm, 3 ila 5 mm kalınlığında. Üçgenler 12 cm x 20 cm kesin.

Her bir üçgenin tabanında bir kesi (1 ya da 2 cm) konur. O +/- 3 cm daha büyük yapmak için elinizle ince hamur her parça gerin.

Sonra ... Aşağıdaki animasyon gibi kruvasan şekil kruvasan altında üçgenin ucu tutun. Size ölçekli istiyorsanız tartın kontrol edebilirsiniz. Bir çiğ kruvasan +/- 65 gr ağırlığında!

Bir silikon mat veya pişirme kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisine üzerinde kruvasan yerleştirin. Yumurta, su ve tuz biraz karışımı ile kruvasan üst vernik de içerebilir. 2 saat boyunca çıkmasına izin verin 

2 saat sonra, şişkin. Ince yumurta sır ile ikinci kez onları Fırça ...

Kolayca yanacak, çünkü kruvasan altında yumurta sır çalışmasına izin vermeyin.

15-20 dakika süre ile ısıtılmış fırında (yüksek sıcaklık, +/- 200 ° C) yerleştirildi. Onlar oruç kahverengi var ise ısı indirin.

İçinde:
 
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...