Sünger kek

Joconde Sünger kek


Sigara Meyilli :
- 30 gr tereyağı yumuşatılmış
- 30 pudra şekeri
- 1 yumurta-beyaz
- 30 gr un
- Kırmızı gıda boyası

Sonra yumurta-beyaz ekleyin, pudra şekeri ile yumuşatılmış tereyağı Blend iyice kombine kadar karıştırın ...

Sonra un ve gıda boyası ekleyin (ben onları saymak değil, bazı damla ...)

Bir fırın üzerinde bu meyilli yaymak kağıdı ile kaplı pişirme deneyin. Bir pasta tarak kazıyıcı ile kazıyın. 15 dakika boyunca dondurucuda tepsiyi yerleştirin (bu adımı atlamayın). Bu arada Joconde sünger kek hazırlamak ...

Joconde Sünger Kek : 
- 75 gr öğütülmüş badem 
- 75 gr pudra şekeri 
- 20 gr un 
- 2 tam yumurta 
- 30 gr eritilmiş tereyağı 
- 2 yumurta akı 
- 12 gr şeker zemin badem, pudra şekeri, yumurta ve unu bütün karıştırın, zaman homojen erimiş tereyağını ekleyin. , Sert de kadar yumurta beyazlarını çırpın şeker ekleyin, tekrar yendi ve önceki karışımı ile ince katlayın ...



, Dondurucudan tepsisini çıkartın dondurulmuş sigara meyilli şeritler üzerinde Joconde meyilli yayıldı ve yaklaşık 10 dakika önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) koymak. Sonra baş aşağı çevirin, bir süre soğumasını bekleyin ve pişirme kağıdı çıkarın ...

Kes şeritler ve daireler yarım küre kalıp sığdırmak için ...


Bavarois Karışımı  : 
- 150 gr rapsberry coulis 
- 1 yemek kaşığı limon suyu 
- 20 gr su 
- 40 gr şeker 
- 2 jelatin yaprak (4 gr) 
- 120 gr krema ben dondurulmuş ahududu kullandım. pişirin 5 dakika ahududu sonra tutmak için bunları elemek Sadece coulis.




... 5 dakika soğuk suda jelatini hidrat 
, ardından ahududu coulis ekleyin, şeker su ile kaynatın o hızlı kaynatın vermek ve jelatin ekleyin. Çözülene kadar karıştırın ve oda sıcaklığına ulaşmak için soğumaya bırakın (~ 25 ° C).

Sonra krem ​​(çok soğuk) kırbaç. O çok kırbaç etmeyin, biz çok fazla firma gerek yoktur.

Sonra Ahududu coulis içine özenle katlayın ...

Ve, hemen kalıplara dökün ortasında 2 veya 3 tam ahududu ekleyin, üstüne daha fazla dökün ve bavarois kapatmak için çevrelerin ekleyin. Dondurucuda en az 4 saat onları saklıdır. Bu adım bavarois unmold için bize yardımcı olacaktır.


Ahududu Ayna Sır : 
- 50 gr ahududu coulis 
- 50 gr su 
- 40 gr şeker 
- 1 jelatin tabaka bir sos tavada, sonra ilk su, coulis ve şeker, ısınma ısı dışarı jelatin ekleyin kaynar ve aşağı soğumaya bırakın. Ayna sır oda sıcaklığına ulaştığında, dondurucu dışarı bavarois kaldırmak ve onları unmold.Sonra, ayna sır bavarois üst dalma.



Soğuk neredeyse anında sır koyacaktır.   

Yavaş yavaş onları defrost için buzdolabında onları ayırmak.

Rapsberry Truffles : 
- 75 gr beyaz çikolata 
- 35 gr ahududu coulis 
- Renkli şeker gıda boyası birkaç damla ile bazı şeker Boya ...



(Sıcak su banyosunda mikrodalgada veya) çikolatayı eritin, ardından ahududu sos ile harmanlayın.

(Bu adımı önceki gün yapabilirsiniz) ... firma kadar sarılmak film ve buzdolabına onu sarın 
Sonra paketini ve küçük küpler halinde kesilmiş. Coat renkli şeker ile mantarı ...

30 dakika önce servis bavarois çıkarın plaka koyun, istediğiniz gibi süsleyin, bavarois üstüne bir truffle yerleştirin ve hemen hizmet vermektedir.


Şimdi, doğruyu söylemek gerekirse ben de bavarois alt yakın çevreler üzerinde bir çıtır ganache eklendi ama bu adımı atlayabilirsiniz böylece benim için gerçekten ilginç ve işe yaramaz değildi. Size denemek istiyorsanız rağmen, sadece erimiş karıştırmak zorunda (beyaz!) Krem ve ahududu coulis (yaklaşık 4 yemek kaşığı eritilmiş çikolata, 2 yemek kaşığı krem, 2 yemek kaşığı ahududu coulis ve bazı ezilmiş mısır gevreği ya da gevrek pirinç) ile çikolata

İlk Proje :
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...


Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

1 yorum:

  1. Yeni tarifler öğrenmek çok güzel :)
    Dünya tariflerine bize tanıttığınız için teşekkür ederim ...

    YanıtlaSil

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...