Dondurulmuş Souffle


İşte Fransa'da biz muhtemelen çağlardan beri en soğuk yaz yaşıyoruz ama biz bir soğutulmuş tatlı yemek anlamına gelmez. Yani, bugün Sana tutku meyve aromalı bir donmuş sufle tavsiye edelim.

4 porsiyon, 
Malzemeler : 
- 2 yumurta akı (70 ~ 80 gr) 
- 100 gr şeker (Ben en az 60 gr daha az şeker ile olabilir ama kullanmak istiyorsunuz sanırım) 
- 30 ml su 
- 25 cl tutku pestil (taze gelen meyve ya da konserve), ya da tercih bile başka meyve) 
- 10 cl krema 
- tuz tutam , tohumlarını çıkartın hamuru maksimum tasarruf için yürümek için bir süzgeç vasıtasıyla tutku meyve hamuru elemek.
Bu arada İtalyan Meringue hazırlamak:
tamamen sert kabarık değil kadar yumurta akı çırpın. O 115 ° C / 239 ° F ulaşıncaya kadar küçük bir tencerede şeker ile suyu kaynatın.



Sonra, yumurta akı üzerinde ince bir dere hemen bu şurubu dökün beze oda sıcaklığına ulaşıncaya kadar her zaman dayak. 

İtalyan beze mükemmel!


Bu zirveleri oluşturan kadar krem ​​(çok soğuk) çırpın.


Ve pestil haline ince katlayın.

Burada ben hassas elemanları kombine bir fırçalamak kullanılan ama kırbaç vermedi.


Ardından, İtalyan beze katlayın.
Ayrıca burada kırbaç yok!

Ramekins veya parşömen kağıt veya rhodoid film ile başka kaplarda etrafında bir yaka Form korumak için yapışkan bant kullanın (kalıp üst daha uzun olmalıdır).

rhodoid veya parşömen kağıdı ile sarılmış kalıplar

... Ve iletme kalıpları ramekins üst üzerinde 1-2 cm doldurun.

Karışım klasik sufle simüle etmek için üst aşmalıdır

Hemen en az 4 saat süreyle derin dondurucuda Yeri Passion Fruit Fayans : 
- 2 yemek kaşığı şeker 
- 1 çorba kaşığı erimiş tereyağı 
- 1 yemek kaşığı tutku pestil (tohum tutmak) 
- 1 çorba kaşığı un 
- 1 yemek kaşığı öğütülmüş badem (isteğe bağlı) Blend Şeker, un, zemin badem ve tutku pestil, iyice karıştırın. Ardından, erimiş tereyağını ekleyin mükemmel kombine kadar karıştırın.





Parşömen kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisine üzerinde bir kaşık arkası ile çok ince yayıldı. yaklaşık 3 dakika önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) Put (üzerinde bir göz tutmak, onun gerçekten çok hızlı yanıyor).






10 ~ 15 dakika önce hizmet veren dondurucudan tutku meyve sufle almış kaldırmak parşömen kağıt veya rhodoid filmi çıkarın ve bir tutku meyve çini ile süsleyin.
tadını çıkarın!

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...