Çilek Kremalı Kek


22 cm çaplı peynirli tava için,

Çilek Sosu :
- 300 gr çilek (Ben bahçeden çilek kullanılır)
- 1 çorba kaşığı limon suyu
- 30 gr şeker

Sonra bir tencerede bu coulis koymak, bir mutfak robotunda çilek ve limon suyunu karıştırın şeker ekleyin ve bir taşım kaynatın, yaklaşık dört dakika pişirin 1. Buzdolabında soğumaya ve rezerv bırakın.


Kabuk :
- 250 gr bisküvi  (ben bu hafta yapılan Speculoos bisküvi kullanılır)
- 75 gr eritilmiş tereyağı

Parmak veya bir gıda işlemci kullanan bisküvi Crush, sonra onları eritilmiş tereyağı ile uyum ...


Hat yağ geçirmez kağıt ile peynirli tava, daha sonra bir kaşık veya parmak yardımıyla alt ve iki tarafta, ezilmiş bisküvi basın dökün. Yaklaşık 10 dakika önceden ısıtılmış fırında koyun, daha sonra soğumaya bırakın.

Dolum : - 750 gr krem peynir - 125 gr ekşi krema veya krem (krem fraîche) - 135 gr şeker - 4 bütün yumurta - 1 yemek kaşığı un - 2 yemek kaşığı limon suyu krem peynir, krema ve limon suyu ve toz toplayın. ..









Krem ve limon suyu ile krem ​​peynir, daha sonra şeker ve un çırpın. Homojen bir yumurtalar teker teker eklediğinizde, homojen kadar dövdü. Kabuk karışımı ve buzdolabında 30 dakika boyunca karışımı dökün.

Eğer bazı çilek sosu dökün ve girdapları yapabilirsiniz isterseniz ... Sonra 1 saat yaklaşık 50 dakika önceden ısıtılmış fırında (düşük ısı) koymak. Cheesecake taraf ayarlandığında yapılır ve merkez hala biraz titrek mesafesindedir.

Sonra gece buzdolabında koymak ya da daha aşağı soğumaya bırakın. Yanı sıra çilek sosu soğuk soğuk servis yapın.
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...