Bittiğinde, pişirme kağıdı, 12 cm uzunluğunda kaplı bir fırın tepsisine bir pasta çanta ve (15 mm ucu ile) boru onu içinde choux pasta yerleştirin. Bir çatalla uzunlamasına puanları uygulayın.
25 dakika önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) koyun ve sonra 10 dakika daha kapı aralık. Onlar soğuyana kadar fırında bekletin.
Antep Fıstığı Mousseline Krem : - 25 cl süt - 2 yumurta sarısı- - 25 gr şeker - 25 gr un veya mısır nişastası - 90 gr fıstık ezmesi - 2 x 50 gr tereyağı Geniş bir kapta, şeker yendi sarısı, daha sonra un ve fıstık ezmesi ile.
Önceki karışımın üzerine dökün sonra kaynatın süt getir, iyice karıştırın. Tavada tekrar yerleştirin ve (1 veya 2 dakika) kalınlaşır kadar pişirin. Soğumasını ayrılırken hala sıcak ve ısı dışarı, 50 gr tereyağı ile karıştırın.
Önceki krem, oda sıcaklığında iken, daha sonra her zaman kırbaçlanan 3 kez fıstık pasta krema ekleyin 50 gr yumuşatılmış tereyağı kırbaçlanan başlar. (Clingfilm kaplı), 30 dakika süre ile buzdolabında yerleştirin.
Marzipan :
Ben kendim yaptım ama tabii bunu satın alabilirsiniz.
Ben karışık 140 gr zemin badem ile 140 gr pudra şekeri ve daha sonra 30 gr su ile 1 jelatin tabaka içinde eridi.Buzdolabı 2 saat dinlensin. Sonra bunun yarısını almak ve yeşil o renk.
2 mm kalınlığında badem ezmesi macunları dışarı rulo ve onları dışarı şeritler kesin. , Çizgili üst üste üzerine pişirme bir kağıt yerleştirin ve oklava ile ince dışarı rulo. şeritler birbirlerine mühür gerekir. Tezgah sopa badem ezmesi önlemek için sık sık pudra şekeri serpin.
Bir hazırlayın şeker şurubu kaynatın getiren 50 su gr ile 25 gr şeker , daha sonra ısı dışarı içinde eritmek yarım levha jelatin . Oda sıcaklığına ulaşıncaya kadar soğumaya bırakın.
Boyuna Slice Eklerler . Eclair üst sığdırmak için badem ezmesi bir parça kesin. Şeker şurubu ile biraz eclair üst fırçalayın, sopa biraz badem ezmesi ve basın yerleştirin. Hafifçe şeker şurubu ile badem ezmesi fırçalayın.
Daha sonra krema ile Eklerler dipleri dolgu, buzdolabı dışında fıstık mousseline krem alın ve bir pasta torbaya koyun. Krem üzerine éclair top yerleştirin. Çok fazla basmayın. Buzdolabı en az 2 saat koyun. Sonra parlak terbiye almak için tekrar şeker şurubu ile badem ezmesi üst fırça, daha sonra hizmet vermektedir.
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder