Malzemeler : - 125 gr su - 125 gr süt - 100 gr tereyağı - 150 un - 250 gr bütün yumurta (yaklaşık 4 veya 5 büyüklüğüne göre) - 1/2 çay kaşığı tuz - 1 çorba kaşığı şeker - inci şeker
Tereyağı eriyene kadar bir tavada, süt, su, tereyağı, tuz ve şekeri ısı ve kaynamaya başladığında, daha sonra ısı dışarı seferde, unu ekleyin. Homojen hale gelene kadar karıştırın.
Nazik ateşte tava geri koymak ve her zaman (1 veya 2 dakika) karıştırarak hamur kurulayın. Hamur uzak pan taraftan çekmelidir.
Hamur daha sonra, 5 dakika soğumasını bir tahta kaşık veya tamamen kombine kadar hamur kanca ile bir gıda işlemci ile karıştırılarak bir yumurtalar teker teker eklemek için izin verin.
Nihai doku dikkat ...
Yığınları oluşturmak için bir pasta çanta veya kaşık kullanın daha fazla veya pişirme kağıdı ile veya silikon pişirme mat üzerinde kapalı bir fırın tepsisine üzerinde 2,5 cm çapında az. Daha sonra, yumurta karışımı ve su biraz onları fırça ile serpin, bir çatalla üst düzleştirin inci şeker . Hafifçe basın çatalla şeker hamuru için sopa.
(Bunların büyüklüğüne göre) 25-35 dakika boyunca (yüksek sıcaklık 180 ° C ila ortam) önceden ısıtılmış bir fırın içinde yerleştirin. Son 5 dakika kapı aralık ile bitirmek (buhar fırın çıkalım ve chouquettes kuru yardım etmek). Fırın kapısını ilk 15 dakika açmayın deneyin.
Daha az ya da 80 yapar chouquettes (seçtiğiniz boyut göre)
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder