Badem Sünger Kek



Kakao ve Badem Sünger Kek :
2 kareler 16x16 cm yapmanızı sağlar
- 3 yumurta akı
- 40 gr şeker
- 3 yumurta sarısı
- 30 gr un
- 50 gr öğütülmüş badem
- 1 çorba kaşığı kakao tozu

Yumurta-beyazlılar yenerek başlayın ve oluşturduğunda doruklarına şeker ekleyin ve kabarık kadar yeniyor. Sonra sarısı, homojen kadar dövdü ...

Zemin badem, un birlikte karıştırın ve kakao daha sonra ince beze içine karıştırmak ...

, Pişirme kağıdı 2 yaprak üzerinde bu karışımı yaymak biraz 16x16 cm'den büyük ve (sizin fırın göre) 7-10 dakika önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) koymak 2 kareler şekil. Ardından, 5 dakika soğumasını, (baş aşağı çevirmek onları) pişirme kağıdı gelen rezerv kaldırmak için bırakın ...

Pralin Feuillantine (Çıtır Pralin) : - 100 gr pralin macunu - 65 gr sütlü çikolata- 50 gr crèpes Dentelles (o mısır gevreği ya da gevrek pirinç ile bu değiştirmek mümkün değil) pralin macunu Isınma Sıcak su banyosu üzerinde, çikolata ekleyin tamamen eriyene kadar karıştırın ...






Crèpes Dentelles (veya mısır gevreği ya da gevrek pirinç) Crush, ve pralin hamur ve çikolata içine karıştırın ...

Kağıt pişirme bir tabaka üzerine bu karışımı yaymak, hemen dondurucuya bir kare 16x16 cm ... Yer şekillendirmeye çalışın.

Çikolata Mousse : - 200 gr bitter çikolata - 50 gr krema - 4 yaprak jelatin - 3 yumurta sarısı- - 1 tam yumurta - 50 gr şeker - 2 yemek kaşığı su - 350 gr krema hidrat 5 dakika soğuk suda jelatin. Sıcak su banyosu üzerinde çikolatayı eritin. 50 gr krem ısıtın ve (süzülmüş) jelatin eklemek çözülene kadar, daha sonra, çikolata krem harman homojen kadar karıştırın karıştırın. Biz bir olsun ganache . Yaklaşık 30 ° C / 86 ° F ulaşana kadar, soğumaya bırakın.











Sarısı ve bir büyük kase bütün yumurta (cam veya metal) yerleştirin. O 115 ° C / 239 ° F ulaşana kadar oda sıcaklığına ulaşana kadar Sonra, hemen yumurta üzerinde ince bir dere içinde dökün her zaman kırbaçlanan, o kadar, şurup hazırlamak bir tavada su ve şeker toplamak ve ısı . Biz düzgün bir köpük (olsun bombe pate veya appareil Fransızca) ...

Ganache içine özenle bu mus karıştırın. Sonra 350 gr krema ile çırpılmış krem ​​hazırlamak ve önceki karışımın içine ince de katlayın ...

Çikolata Sır  : - 150 gr su - 180 gr şeker - 60 gr kakao tozu - 6 jelatin yaprak - 100 gr krema . yaklaşık 5 dakika boyunca soğuk suda Karbonat jelatin bir tavada kaynatın su ve şeker getirmek. Homojen hale gelene kadar karıştırın, kakao tozu eklenir. (Süzülmüş) jelatin ekleyin, çözülene kadar, daha sonra kremayı ekleyin karıştırın.Rezerv (biz 30 ° C / 86 ° F altında kullanmak istiyorsanız).




Meclis : pasta çerçevenin ortasında sünger kek Yeri bir kare. (Hala dondurulmuş) üzerinde çıtır pralin yerleştirin.Sonra hemen üstüne çikolata mousse dökün ...



Sünger kek ikinci kare yerleştirin, biraz sonra üstüne köpük geri kalanı ile kapak basın. Büyük bir spatula ile seviyesi. Yaklaşık 2 ya da 3 saat dondurucuda hemen koyun. Bu adım kek çerçevesinden pasta kaldırmak ve hızlı bir şekilde çikolata sır ayarlamak için yardımcı olacaktır.

Kek çerçevesinden incelikle dondurucu kek çıkarın ve.

Bir raf pasta yerleştirin ve üzerine çikolata sır dökün ve büyük bir spatula ile üst tesviye. Ben çok çabuk bitirme değil yani istediğim gibi ayarlayın ... Ben bu adımı eğitmek zorunda, sır ile bazı sorunlar vardı.

Sır tamamen ayarlandığında istediğiniz gibi, burada, süslemeleri bazı macaroons ile yaptım. Defrost ve daha sonra hemen hizmet etmek için 1 saat boyunca oda sıcaklığında bekletin.

 İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...