Turuncu çikolata pişmiş Alaska


En iyi 10 "En zor" tarifi: Alaska pişmiş.
Toplam toplu işlemleri: bir
Süresi: 24 Saat
Zorluk: kolay yapıyor, bir su birikintisi içine dönüşür önce fotoğraf çekmek zordur.

En zor tarifler ile yoluma çalışıyorum. Fırında Alaska yapmak için bekliyordum, bu çok eğlenceli yapmak ve yemek.

Bay Humble aslında oldukça huysuz bu tatlı paylaşmak için ev şu anda değil. Dondurucu için ikinci bir fırında Alaska hazır hazır bileşenler, sahip. Belki bir dakika pişirin biliyorsun, eğer birisi bu gece bulaşıkları yok...

Her neyse, ben bu tarifi 'en zor' başlık hak eden biri varsa emin değilim. Her şeye rağmen gerçekten o kadar da zor değil. Hüner kremayla kapsayan ve fırın aktarma önce donmuş her şeyi yaşıyor. Beze bir yalıtkan davranır ve dondurma soğuk pişirme boyunca devam ediyor.

Fırında Alaska bu sürümü portakal dondurma kek üstüne koyu çikolata sosu bir havuzda kullanır. Turuncu sorbe dondurma için bir dondurma üreticisi eksikliği varsa satın saklamak yerine koymak çekinmeyin. Sorbe/dondurma yumuşatır ve bir kalıp doldurmak ve katı kadar (genellikle gece) Dondur bırak yeterlidir.

Hemisphere kalıpları, fırında Alaska için yaygın olarak kullanılır. Basit bir paslanmaz kase alın ve adı 'Yarımküre kalıp' vur bir kez olsa da, onlar pahalı olsun. Ben gerçekten emin değilim neden, onlar saçma sapan fiyat benim yerel fırın mağazasında. Ancak, aynı amaca hizmet edebilir IKEA ve çok daha azı için bazı ucuz metal kâse buldum. Metal Yarımküre kalıpları bu tarifi için gereklilik değil, kolay temizleme için küçük bir plastik film kaplı isteyen herhangi bir kap içinde dondurma soğuk.



Bir gün önce:


Orange dondurma

İki 5" Yarımküre kalıpları (yaklaşık 1.2 Quart) için yeterli verimi
1 su bardağı dondurulmuş portakal konsantresi
2 1/2 su bardağı krema (ideal olarak % 40 süt yağ)
1/2 su bardağı süt
1 bardak + bir çorba kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı vanilya özü
1 damla portakal jel gıda renklendirme (isteğe bağlı)

Senin kalıpları, dondurucu soğuk içine yerleştirin.

Bir karıştırma kasesine fırçalamak birlikte tüm malzemeyi iyice kombine kadar.

Dondurma makinesi için karışımı ekleyin ve üreticinin yönergelerine göre karmaşası.

Dondurma bitince, senin kalıpları (seramik veya plastik kalıp hattı plastik wrap ile biraz kullanıyorsanız) bölün. Küçük plastik bir şal krem buz yüzeyinin tuşuna basın ve (Bu gecede en az sürer) katı kadar dondurma.



Ertesi gün:

Koyu çikolata sosu hazırlayarak başlayın:

Fran'ın en derin, en karanlık çikolata sosu
saf çikolata
1 1/2 bardak verir
1 su bardağı krema
1/2 fincan Mısır şurubu (ya da sıvı glikoz)
2/3 su bardağı toz şeker
3/4 su bardağı kakao tozu, Flamanca işlenen elenmiş

Büyük bir ısı güvenli karıştırma kabı kakao ekleyin ve bir kenara koyun.

Orta boy bir tencerede, krema ve şeker birleştirin ve şeker eriyene kadar orta ateşte pişirin. Mısır şurubu ilave edin ve daha sonra orta ateşte kaynamaya getir.

Ateşten alın ve karışımı yarısını, kakao bir kase içine dökün. El ile pürüzsüz kadar çırpma ve kalan kremayı ekleyin. Üniforma kadar karışımı çırpma ve sonra yine de iyi bir elek sos tavaya süzün.

Parlak ve büyük kabarcıklar (yaklaşık 5 dakika) oluşana kadar karışımı kısık ateşte pişirin.

Isı çıkar ve biraz soğumasını bekleyin. Sıcak servis yapın.

Herhangi bir ekstra sos bir hava sıkı konteyner için ilâ iki hafta buzdolabında saklayın.



Şimdi dondurma (sağlam dondurulur koşuluyla) hazırlık hazırız.

Biraz sıcak su yüzeyi erimeye ve onları bir fırın tepsisine parşömen kağıt ile kaplı üzerine basın kalıpları sıcak. Veya onlar plastik film ile kaplı, bu kalıp kaldırmak için kullanın.

Unmolded dondurma dondurucu içine bir kez daha yerleştirin ve katı kadar sakin ol.

Pan kek (çünkü ben bugün unforgivably tembel gıda blogger Ghirardelli brownie karışımını kullanıyorum) pişirin ve 5" Tur, her kalıp için kesmek. Oda sıcaklığına kadar serin ve derin dondurucu için 30 dakika sonra transfer izin verin.

30 dakikadır, 345 ° F fırında ve beze kadar kırbaç.

Beze
yeterince iki verimleri 5" pişmiş Alaskas
6 yumurta akı
1/4 çay kaşığı tartar kremi
2/3 su bardağı toz şeker

Büyük bir kapta, yumurta akı ve tartar kremi elektrikli karıştırıcı kadar köpüklü yendi. Şeker karışımı sert ama hala parlak tepeler oluşturur kadar dayak, yavaş yavaş ekleyin.

Fırında Alaskas bir araya getirmek için kek üzerine parşömen ile kaplı bir fırın tepsisine yerleştirin. Hızla çalışmaya ve portakal dondurma ile kek top beze kalın bir tabaka üzerinde har vurup harman savurmak.

Şimdi bazı pişirme önce birkaç saat fırında Alaska dondur. Ancak ben hemen fırında 10 dakika veya beze altın allık olana kadar donmuş, benim beze sevmiyorum. Eğer sen dondurma sağlam ve hızlı bir şekilde iş, hemen pişirme bir sorun olmayacaktır.

Hizmet vermeye hazır çikolata sosu ile plaka ceket ve fırında Alaska ortasına yerleştirin. Hemen servis yapın.

Bir 5" fırında Alaska 2-4 hizmet etmeli.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...