'Paris'olabilir ' limon ekşi


Keşke paris'teydim.

Seyir için bir antik sabit disk yedekleme depolama kutusu değil kazma. Bonus: etek giyen iken kötü bir fikir bu garajda kutular aracılığıyla karıştırmak öğrendim.

Bak, biraz gizemli böcek bit bir süre orada çevresinde kazıyordu çıplak bacaklarımı. Hangi iğrenç skittering yaratıklar ben gördüm bugün olabilir düşünmemeye çalışıyorum. Neyse ki, hiçbir şey tehlikeli (e.g. zehirli) Seattle garajlar gözlemliyor. Yine de, bu Ayağım sanki bir katil arı sürüsü tarafından saldırıya uğradı gelen tepki durdurmuyor.

Paris, Evet, bu iyi olurdu.



Biliyor musun, pasta inanılmaz tedavi edicidir. Bu bilimsel bir gerçektir.

Eğer Paris'te değilim tabii. Kahve yudumlarken ve benim vücut ağırlığı yüklü tereyağı pasta yeme Parisli bir fırın dışında oturma değil.

Seattle'da ile gerçekten sinirli örümcekler... ben. Yani, kendim ile sonraki en iyi şey rahatlatıcı: Bu tart büyük dilim.



Ve çok güzel. Bu muhtemelen şimdiye kadar yaşadığınız en iyi limon tart biridir.

Yardım tezahürat beni gerçekten. Biraz işi var ama bacağım için...

'Paris'olabilir ' limon ekşi
(AKA sen-ebil var olmak Paris'te değil Getting örümcek ısırıkları limon ekşi)
tatlı limon tatlılar
10 hizmet vermektedir

1/2 fincan tuzsuz tereyağı
2 yemek kaşığı ince rendelenmiş limon kabuğu
1 3/4 su bardağı çok amaçlı un
1 1/4 su bardağı toz şeker
2 tutam tuz
6 büyük yumurta
1 su bardağı taze limon suyu
1/2 su bardağı krema

Pudra şekeri toz alma için

Onceden senin fırın 350 ° f ve fırın alt üçte bir rafa yerleştirin.

Küçük sos tava tereyağı orta kısık ateşte eritin. Bir kaşığı limon lezzet ilave edin ve 5 dakika boyunca bekletin. Un, 1/4 fincan şeker ve bir tutam tuz bir kase ya da gıda işlemci birleştirir. İyi harmanlanmış kadar bir çatal ile karıştırma kase ince bir dere içine tereyağı dökün ve araya sıkışmak zaman geçerlidir. Bir gıda işlemci kullanıyorsanız, malzemeyi karıştırın ve sonra besleme tüpün içine tereyağı dökün ve yaklaşık bir dakika için karışım.

Karışımı bir 11" tart tava ile çıkarılabilir alt içine boşaltın ve yan ve alt satıra eşit uçlarınızla basın.


Kabuk 20 dakika veya hafif kızarana kadar pişirin. Kabuk dolgu yaparken bir tel raf soğutmak izin verir.

Kalan bir fincan şeker kalan bir çorba kaşığı limon lezzet olarak gıda işlemci ile yaklaşık 2-3 lezzet ince öğütülmüş dakika kadar için süreç.

Bir kabın içine şeker dökün ve pürüzsüz kadar yumurta, limon suyu ve tuz ve çırpma teli bir tutam ekleyin.

Krema için yumuşak zirveleri 1/2 fincan yendi ve sonra sadece harmanlanmış kadar şeker/yumurta karışımı krema çırpma. Bu karışım hala sıcak kabuk ve dolgu sadece ortasında ayarlanana kadar 20-30 dakika fırında içine dökün.

Tart tamamen soğuması izin verir.

Sadece hizmet önce cömertçe toz pudra şekeri ile takozlar içine kesti ve keyfini çıkarın.




Geri benim terapi tart yemek ve zaman zaman çok kaşıntılı bacağımı çizilmemesi için.



Başka bir dilim için zaman...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...