Bay Humble bana yeni bir yemek kitabı aldım! Esnaf çikolata yapımile ilgili güzel bir kitap. Eğer intikam için onu yemek yapma pasta gibi bir 'hediye' çok emin değilim.
Çikolata, bu genellikle koruma onları evden ve bir bak'ın şeker dükkanı giderken gözlerim önlenmesi ile yönetmek için bir zaafım var biliyor. Şimdi yeni bu kitap yüzünden 10 lb blok çikolata satın gitmek için teşvik boğucu rahatsızlık ile uğraşıyorum. Bir şeker çılgınlığı ve yeni bir pantolon boyutu için yol açacak.
Evet, intikam bir çeşit kesinlikle bu.
Bu yüzden bu kitap okuma olmuştur ve ı gerçekten beğenmek o, yemek tarifleri için değil ama toplam sayfa neredeyse yarısını yapar teknik bilgiler için. Kitap senin güzel çikolatalar oluşturmak için know-how ile kurar, kendi tat kombinasyonları. Neden bu benim için çok sorunlu olduğunu görüyor musun? Ancak kendi çikolata icat başlatmak için teşvik koyamaz.
Her neyse, ben blogda belirterek hak hissettim gerçekten kitap gibi. Domalan, kalıp çikolata ve el daldırma çeşitli kapsar. Onun yemek tarifleri modern (woo.) ve ses lezzetli (tuzlu karamel, ahududu wasabi, zencefil crunch). Oluşturmak, süslemeleri ve kendi dekoratif transfer yaprak yapmak bile çeşitli teknikler gösterilmiştir (çift woo!).
Ayrıca, kalıp ve bozulma domalan içinde nasıl bahsediyor, bir şey değil neredeyse yeterli ev şeker yapımında ele. Çikolata yapımında başlamak tek bir kitap arıyorsanız, bu bir mütevazı damgası onay alır.
Onun tarifleri kendim denedim bugün. Vanilya çikolatalar için onun reçete seçilmiş bir fazlalık beyaz çikolata ve dolgun vanilya fasulye bol vardı.
Vanilya Fasulyesi Ganache
Her kitabın çikolata tarifleri kolay zor gelen bir derece var. Bu vanilyalı truffles kolay işaretlenir ve gerçekten vardır. En iyi-in tüm bunlar, kremsi, pürüzsüz ve vanilya ile kokulu.
Vanilya Bean Çikolata
esnaf çikolata yapma
Yaklaşık 28-30 çikolata verimleri
Çikolata kabukları için:
2 kilo (906g) yüzde 29 beyaz çikolata, temperli
Vanilya Fasulyesi ganache için:
6.5 ons (182g) yüzde 29 beyaz çikolata, doğranmış
1/3 bardak (77g) krema
2 vanilya fasulye tohumu saklıdır
1 1/2 yemek kaşığı (21g) tuzlu tereyağı, kuşbaşı ve yumuşak ama değil erimiş
Çikolataları bitirmek için:
8 ons (224g) yüzde 29 beyaz çikolata
Kalıpları çikolata eşit olarak kaplama emin olmak için nazik bir sallamak vererek temperli beyaz çikolata ile doldurun. Kasenin içine fazla çikolata arkasında kalıp boyunca yardımcı olacak bir tahta kaşıkla birkaç musluklar vererek dökümü.
Bir parça parşömen kağıt yatıyordu ve kalıp üzerine ters yatıyordu. Kalıp çikolata kalınlaşmasına ve ayarlamak başladığında, bir şefin bıçak ile aşırı çikolata kaldırmak için kazı.
Parşömen için kalıp dönmek ve tamamen doldurma ganache ile önce ayarlamak için izin verir.
Ganache yapmak için ısı güvenli kaseye doğranmış beyaz çikolata koyun. Kaynamaya başlayana kadar krema ve vanilya fasulyesi tohumu orta ateşte. Kaldır ısı ve vanilya krem demlemek için 15 dakika kapağı. Tava ocağın koyun ve yavaş yavaş bir kez daha getir. Krem çikolata bir kase içine ince bir elekten dökün ve yaklaşık 2 dakika boyunca bekletin.
Karışım pürüzsüz kadar karıştırın. Serin (yaklaşık 95 ° kalıplı kabukları eriyecek ama çok sıcak değil boru F, hala sıvı yeterli) izin sonra bir boru çanta veya plastik poşet kesik köşesi ile doldurun ve dörtte üçü kalıplı kabukları doldurunuz dolu. Herhangi bir hava kabarcıkları serbest bırakmak için sayaç karşı kalıp hafifçe dokunun.
Kabukları yaklaşık 30-60 dakika, ganache soğutmalı ve kurmak kadar oturmak izin verir.
Çikolataları bitirmek için daha fazla beyaz çikolata fazla kazıma kalıp üzerine Kepçe. Çikolata tamamen soğuması ve ters çevirme ve onları kendi kalıpları dışına taping önce sertleşmesine izin verir.
(Sonra tek başına en çok çikolata yemek ve Bay Humble 'yeni kitap için teşekkür' kızgın metin mesajları göndermek.)
Tadını çıkarın!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder