RAVENT VE DOMATES KEK

ravent asitliği ve bir tart domates reçeli tatlılık. Bir tatlı shortcrust pasta, badem krema, krem ​​Ravent ve domates reçeli.

20 cm çaplı tart (yaklaşık 6 porsiyon) için,

Domates Reçeli :
- 400 gr domates püresi
- 150 gr şeker
- Mine çiçeği (çay poşeti veya daha iyisi, taze)

Temiz, kabuğu yaklaşık 400 gr hamuru elde etmek için domates tohumlarını çıkartın ve. Bir mutfak robotunda karıştırın sonra şeker ve mineçiçeğinin ile bir tencereye koyun. Yaklaşık 20 dakika pişirin ama 5 dakika sonra mine çiçeği çıkarın.

Hafif kalın, hala akışkan olmalı. Bir elek ve rezerv geçer.

Tatlı Shortcrust Pasta : - 200 gr un - 100 gr tereyağı (yumuşatılmış) - 50 gr pudra şekeri - 1 küçük yumurta (veya 50 gr) - 20 gr öğütülmüş badem - tuz tutam Krem tereyağı ile şeker, daha sonra unu ekleyin ve tuz karışımı ile, gerek homojen olması.









Yumurta ve zemin badem ekleyin ...

Hızlı yoğurun karışımı üzerinde değil ve bir plastik film yayılmış. En az 1 saat süre ile buzdolabında yerleştirin.

Badem Krem : - 35 gr badem zemin - (yumuşamış) 35 gr tereyağı - 15 gr şeker - 25 gr yumurta homojen kadar birlikte tüm malzemeyi çırpın. Rezerv.



Ravent Krem : - 300 gr Ravent (temizlenmiş ve soyulmuş) - 30 gr şeker - 1/2 çay kaşığı vanilya tozu - 100 gr yumurta - 25 gr şeker - 60 gr tereyağı - 1/2 jelatin tabaka (1 gr) jelatin Nemlendirme soğuk su.




Bir reçel kıvamına gelene kadar bir tavada, (orta ateşte) 30 gr şeker ile Ravent ve vanilyayı pişirin. 10 dakika soğumasını bekleyin.

25 gr şeker ve yumurta ile Ravent macunu çırpın ...

Kısık ateşte pişirin çözülene kadar sonra ısı dışarı tereyağı ekleyin, karıştırın, (süzülmüş) jelatin ekleyin, kaynamaya başlayıncaya kadar. Bir mutfak robotunda karıştırın.

Meclis : - 3 yemek kaşığı limon suyu - 2 jelatin yaprak (4 gr)



, 3 mm kalınlığında shortcrust hamur dışarı rulo tart tavada koydum. Bir çatalla delin alt. Pişirme kağıdı ve seramik topları veya fasulye yerleştirin. 10 ila 15 dakika önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) koymak ....

... Sonra (bir pasta çanta ya da bir kaşıkla) badem krema topları ve pişirme kağıdı ve boru çıkarın. Daha fazla 10 dakika fırında geri koyun.

Tamamen soğumasını bekleyin. Sonra Ravent krem ​​dökün. Domates reçeli oda (yaklaşık 2 mm) bırakın. 1 saat (ya da 20 dakika dondurucuda) için buzdolabına koyun.

Domates reçeli sır hazırlayın.
Soğuk suda jelatin (2 sayfa) hidrat.
Isıtmak, 3 çorba kaşığı limon suyu ile bir tencereye domates reçelini koyun. Çözülene kadar jelatin (süzülmüş) heyecan ekleyin. Oda sıcaklığına ulaşmasını sağlayınız.

Sonra tart üzerine dökün. En az 1 saat buzdolabında geri koymak.

(Burada şekerli ve kızarmış domates kabuğu ile birlikte) hayal gücünüzü göre süsleyin. 30 dakika önce hizmet veren buzdolabı çıkarın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...