COCO MANGO


Bir gevrek badem Duja, bir Kongo bisküvi, kızartma mango ve Hindistan cevizi mousseline krem.

4 porsiyon yapar (7 cm çapında ve 5,5 cm yüksek kalıplar)

Çıtır Badem Duja :
- 50 gr badem  ezmesi Duja 
- 25 gr pailleté feuilletine 
- 15 gr beyaz çikolata

Sıcak su banyosu içinde, badem ezmesi ile Duja çikolata eritmek, daha sonra birleştirmek pailleté feuilletine ...

Bir pişirme kağıdı üzerine bu 5 mm kalınlığında yayılır. 15 dakika boyunca derin dondurucuda Yeri, daha sonra 4 diskleri 5 cm çapında kesip.

Dondurucuda Rezerv.


Kongo Bisküvi : - 1 yumurta beyazı - 70 gr rendelenmiş hindistan cevizi - 65 gr şeker - kireç suyu emmek içinbüyük bir kapta rendelenmiş hindistan cevizi ile yumurta-beyaz daha sonra şeker birleştirir.




Bir pişirme kağıdı veya silikon mat üzerine 1 cm kalınlığında bu hamur yayılır ...

Yaklaşık 10 dakika önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) koyun. Daha sonra 5 dakika soğumasını diskler 5 cm çapında kesip izin verin. Rezerv.

Kızartma Mango : - 1 mango - bal - tereyağı - portakal suyu mango Temiz, kabuğu ve çekirdek. 4 diskleri 5 cm çapında, 1 cm kalınlığında kesin.



Tereyağı ve bal biraz bir tavada kızartma diskleri. Onlar altın kahverengi olsun başladığınızda, portakal suyu (portakal yaklaşık yarısı) ekleyin. 1 dakika daha pişirin, sonra tavada ve drenaj kaldırmak. Buzdolabında Rezerv.

Coco Mousseline Krem : - 250 gr hindistan cevizi sütü - 250 gr hindistan cevizi krem - 3 yumurta sarısı- - 75 gr şeker - 30 gr un - 25 gr mısır nişastası - 140 gr yumuşatılmış tereyağ



Geniş bir kapta, daha sonra, şeker sarısı yendi unlar birleştirmek ...

Bir tencerede, hindistan cevizi sütü ve hindistan cevizi krem ​​kaynatın. Önceki karışımın üzerine dökün. Iyi ve hızlı karıştırın ...

Ardından, tavaya bu karışımı dökün geri her zaman karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Hızla soğumasını sağlamak için büyük bir kapta yayıldı. Daha sonra 30 dakika süre ile buzdolabında yerleştirin.

Bu arada, tereyağı hazırlamak. Büyük bir kase içinde yumuşatılmış tereyağını koyun ve köpüklü alır kadar kırbaç ...

Hindistan cevizi krem ​​tereyağı daha aynı sıcaklıkta olduğunda (burada +/- 19 ° C / 66 ° F) 3 kez tereyağı karıştırın. Bu kabarık ve köpüklü olması gerekir.

Meclis : - 100 gr soğuk krem - 10 gr pudra şekeri - rendelenmiş hindistan cevizi

Plastik film ya da parşömen kağıdı ile kalıpları Hat. Bir pasta torbaya mousseline krem ​​koyun ve alt krem ​​bir halka uygulayın. Sonra dondurucu çıtır badem Duja diskleri kaldırmak ve her kalıp alt birini yerleştirin.

Sonra o gevrek almon Duja diskler üzerinde onları koymak cömertçe limon suyu (veya limon suyu) ile Kongo bisküvi fırça ...

Mousseline krem ​​tabakası ile örtün, sonra kızartma mango yerleştirin ve tekrar krema ile kaplayın.

 Gece boyunca dondurucuda üst ve yer dengeleyin.

100 gr soğuk krem ​​ve 10 gr pudra şekeri ile Chantilly hazırlayın. Dondurucu ve kalıplardan kek çıkarın. 

Hemen Chantilly küçük bir tabaka sürün ...

Ve her iki tarafın üzerinde rendelenmiş hindistan cevizi serpin. Birkaç saat buzdolabında onları defrost. 

Servisten önce 1h30 için buzdolabı 1 saat dışarı götürün ve bunları istediğiniz gibi süsleyin. İşte beyaz çikolata ve mango inci. 

İçinde.  Burada mousseline krem daha unctuous ve çok daha ağır bir diplomat krem daha dikkat edin. Eğer hafif bir şey tercih ederseniz bir diplomat krem (pasta krem jelatin ile sıkışmış ve krem şanti ile karışık) tarafından mousseline krem değiştirebilirsiniz.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...