Büyük Marnier, bal ve limon biraz bir portakal jöle. Malzemeler : - 250 gr portakal suyu - 25 gr limon suyu - 30 gr Grand Marnier - 30 gr bal - (reçel veya şeker), 200 gr şeker - 1 kabuğu / 2 portakal - 10 gr Vitpris (burada Fransa'da bu pektin bir tür normal şeker kullandığınız durumda kullanın.) meyve temizleyin. 250 gr portakal suyu ve 25 gr limon suyu almak için onları basın. Bir elekten geçirin.
3 kez ince portakal kabuğu rendesi kesin ve kaynatın (soğuk su ile her zaman başlayarak) ...
Portakal ve limon suyuna lezzet ekleyin. Sonra Büyük Marnier ve bal ekleyin ...
Sıcak hemen bir kavanoza hala jöle dökün.
Buzdolabında soğumaya ve rezerv bekleyin.
3 kez ince portakal kabuğu rendesi kesin ve kaynatın (soğuk su ile her zaman başlayarak) ...
Portakal ve limon suyuna lezzet ekleyin. Sonra Büyük Marnier ve bal ekleyin ...
Bu karışım 5 dakika kaynatılır. Eğer pektin kullanıyorsanız Vitpris , 2 yemek kaşığı şeker ile karıştırın ve daha sonra 3 dakika kaynatın suyu içine dökün. Eğer reçel için şeker kullanıyorsanız veya şimdi koydu (ve paketteki talimatları izleyin)
3 dakika sonra sol şeker ekleyin ve 3 dakika için tekrar kaynatın. Bitti.
Sıcak hemen bir kavanoza hala jöle dökün.
Buzdolabında soğumaya ve rezerv bekleyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder