PORTAKAL JELLY

Büyük Marnier, bal ve limon biraz bir portakal jöle. Malzemeler : - 250 gr portakal suyu - 25 gr limon suyu - 30 gr Grand Marnier - 30 gr bal - (reçel veya şeker), 200 gr şeker - 1 kabuğu / 2 portakal - 10 gr Vitpris (burada Fransa'da bu pektin bir tür normal şeker kullandığınız durumda kullanın.) meyve temizleyin. 250 gr portakal suyu ve 25 gr limon suyu almak için onları basın. Bir elekten geçirin.




3 kez ince portakal kabuğu rendesi kesin ve kaynatın (soğuk su ile her zaman başlayarak) ...

Portakal ve limon suyuna lezzet ekleyin. Sonra Büyük Marnier ve bal ekleyin ...

Bu karışım 5 dakika kaynatılır. Eğer pektin kullanıyorsanız Vitpris , 2 yemek kaşığı şeker ile karıştırın ve daha sonra 3 dakika kaynatın suyu içine dökün. Eğer reçel için şeker kullanıyorsanız veya şimdi koydu (ve paketteki talimatları izleyin)

3 dakika sonra sol şeker ekleyin ve 3 dakika için tekrar kaynatın. Bitti.

Sıcak hemen bir kavanoza hala jöle dökün.

Buzdolabında soğumaya ve rezerv bekleyin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...