Çikolata pasta fırça yardımıyla (silikon burada) kalıpların içine bunun ince bir tabaka uygulayın temperli zaman.Çikolata kristalize Sonra temperli çikolata ikinci bir tabaka uygulayın (5 dakika buzdolabında yerleştirebilirsiniz) olsun. Tekrar kristalize izin verin.
Gianduja biraz dökün, sonra ortasında bir fındık yerleştirin. 2 veya 3 dakika dondurucuda kristalize edelim ...
Sonra (çikolata ile mühür izin oda) neredeyse top daha Gianduja ile doldurun. Gianduja kristalize etmek dondurucuda tekrar 2 veya 3 dakika yerleştirin. (10 dakika yeterli olur) bir spatula ile üst düzeye tavlanmış çikolata uygulayın ve tamamen kristalleşmeye izin verir.
Daha sonra kalıplardan çıkarın çikolatalar. Onları en az 1 gün dinlenme ve daha sonra tadını çıkaralım.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder