KİREÇ MARSHMALLOW

10 dakika soğuk suda jelatin hidrat. Iyi eriyene kadar küçük bir tencerede, (süzülmüş) jelatin ekleyin ısı dışarı, limon suyu ısıtmak, karıştırın. Rezerv.

Malzemeler :
- 35 gr yumurta beyazı (yaklaşık 1 yumurta-beyaz)
- 125 gr şeker
- 20 gr nötr bal (burada: akasya)
- 20 gr glikoz şurubu
- 65 gr su
- 12 gr jelatin (6 yaprak)
- 15 gr limon suyu
- 1/2 kireç kabuğu rendesi
- Pudra şekeri ve mısır nişastası (50-50)

10 dakika soğuk suda jelatin hidrat. Iyi eriyene kadar küçük bir tencerede, (süzülmüş) jelatin ekleyin ısı dışarı, limon suyu ısıtmak, karıştırın. Rezerv.

Pürüzsüz olana kadar büyük bir kapta, yumurta-beyaz yendi ...

130 ° C / 266 ° F sonra hemen pürüzsüz yumurta-beyaz her zaman dayak ederken, daha sonra ekleyin üzerine dökün ulaşıncaya kadar arada, küçük bir tencerede su, şeker, bal, glikoz şurubu, limon kabuğu rendesi toplamak ve yemek jelatin karışımı ...

Karışım soğuyana kadar dayak tutun ...

Daha sonra yayılır (fazla veya gelecekteki kullanımını göre daha az kalın) bir pişirme kağıdının üzerine hafifçe yağlanmış ve pudra şekeri ve mısır nişastası karışımı ile serpilir . Tekrar hatmi üst serpin ve oda sıcaklığında en az bir saat süreyle kurutun.

Sonra istediğiniz gibi, kesilmiş hayal izleyin.

Onları beyaz istedim, ama belli ki sen (kireç gibi) onları yeşil olsun yeşil gıda boyası küçük bir miktar kullanabilirsiniz
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...