CAİPİ-KAKE (GEZİ KEK) - FRANSIZ MUTFAĞI

Parti lezzetleri ile bir pasta:  Caipirinha !!!
kek beyaz çikolata tepesi ile kaplı bir cachaça şurubu ile ıslatılır. Kireç dekorasyon dilimleri, bazı caipirinha jöle küpleri ve kireç Bisküvileri ezilmiş buz simüle etmek. Güzel bir pasta sahile getirmek ve samba unutmayın! )

İşte cachaça, Brezilya en popüler alkol var.


Caipirinha Jelly Küpleri  : - 75 gr su - 25 gr limon suyu - 30 gr beyaz şeker - 25 gr cachaça - 8 gr jelatin (4 yaprak)


10 dakika soğuk suda jelatin hidrat.
Şeker ve limon suyu ile su kaynatın. Sonra ısı dışarı, (süzülmüş) jelatin eklemek tamamen eriyene kadar karıştırın.Son olarak cachaça ekleyin. Bir countainer dökün (önceden yağlanmış veya plastik film ile kaplı). Soğumasını bekleyin ve en az 1 saat buzdolabında ayarlamanıza olanak tanır.
 

Kek :
Onlar nemi korumak ve daha yumuşak bir doku vermek için izin çünkü İşte ben glikoz şurubu ve bal kullanılır. Eğer mevcut değilse kolayca kahverengi ya da beyaz şeker ile bu malzemeyi değiştirebilirsiniz.
- 125 gr tereyağı (yumuşatılmış) 
- 60 gr kahverengi şeker 
- 30 gr beyaz şeker 
- 30 gr glikoz şurubu 
- 25 gr bal (akasya gibi nötr bir bir) 
- 3 tam yumurta 
- 100 gr krema 
- lezzet, 1, 5 veya 2'den alınan misket limonu 
- 1 kireç suyu 
- 3 yemek kaşığı cachaça 
- 180 gr un 
- 45 gr badem zemin (isteğe bağlı) 
- 2 çay kaşığı kabartma tozu 
1 tatlı kaşığı tuz -

tereyağı ile büyük bir kapta, krem şekerler, glikoz ve bal.



Başka bir kapta krem, yumurta, lezzet ve meyve suyu kireç, cachaça birleştirmek ve önceki karışımın içine dökün.Homojen kadar çırpın.
 
 

Ardından, un, tuz, kabartma tozu ve zemin badem eklemek birleştirmek, ancak karışımı üzerinde yok. Bir kek kalıbına (tereyağı ile yağlanmış cömertçe veya pişirme kağıdı ile kaplı) dökmek. En az 1 saat buzdolabında Rezerv (gece boyunca daha iyi).

Fırını (yüksek ısı) isitilmis.
Buzdolabı pasta kabını çıkarın, daha sonra kek hamurunun üstüne uzunlamasına bir skor (yağlanmış) bir bıçakla kalınlığında 2 cm uygulayın. Hemen fırına koyun ve yaklaşık 45 dakika orta ateşte sıcaklığı düşürmek.
 

Islatma Şurubu : - 25 gr su - 25 gr limon suyu - 50 gr kahverengi şeker - 30 gr cachaça


Su ve şeker ile limon suyu kaynatın, ısı dışarı cachaça ekleyin. Kek hala tavaya, hemen üzerine ıslatma şurubu dökün yapıldığında. 5 ila 10 dakika bekleyin ve kalıptan çıkarın ...

Bir tarafta tamamen soğumasını bekleyin.


Beyaz çikolata ve kakao yağı (- 1/3 ila 2/3) oluşan bir karışım ile pasta püskürtülür. Ayrıca eritilmiş beyaz çikolata ve nötr yağ ile biraz bunu sır olabilir.

Sonra limon aromalı Bisküvileri (süsleyin : Burada tarifi görmek ! tıklayın erimiş çikolata ile biraz onları sopa). Hem de küçük küpler halinde kesilmiş caipirinha jöle ve taze veya şekerlemesi kireç bazı dilimlerini yerleştirin.

Voilà.


Üst,

Detay,

 İçinde,
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...