KAVUN ŞERBET

(Dondurma makinesi ile) bir kavun sorbe Malzemeler : - 600 gr kavun hamuru - 150 gr su - 100 gr şeker 150 (meyve ne kadar tatlı göre) 50 gr glukoz - - 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu sakızı E410  (isteğe bağlı) Temiz ve kavun soyma ...


Küçük parçalar halinde kesilmiş, bir karıştırıcıda karıştırın.


Bir tencerede, su, şeker ve glikoz toplamak. Kaynatın ve ısı dışarı, keçiboynuzu sakızı ekleyin iyice kırbaç. Soğumasını bekleyin.


Sonra karıştırın, kavun hamuru içine dökün. Buzdolabında 2 saat yerleştirin ve sonra dondurma üreticisi karışımı dökün. Dondurucuda yerde 1 ya da 2 saat yapıldığı zaman daha sonra kullanılır.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...