(Dondurma makinesi ile) bir kavun sorbe Malzemeler : - 600 gr kavun hamuru - 150 gr su - 100 gr şeker 150 (meyve ne kadar tatlı göre) 50 gr glukoz - - 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu sakızı E410 (isteğe bağlı) Temiz ve kavun soyma ...
Küçük parçalar halinde kesilmiş, bir karıştırıcıda karıştırın.
Bir tencerede, su, şeker ve glikoz toplamak. Kaynatın ve ısı dışarı, keçiboynuzu sakızı ekleyin iyice kırbaç. Soğumasını bekleyin.
Sonra karıştırın, kavun hamuru içine dökün. Buzdolabında 2 saat yerleştirin ve sonra dondurma üreticisi karışımı dökün. Dondurucuda yerde 1 ya da 2 saat yapıldığı zaman daha sonra kullanılır.
Küçük parçalar halinde kesilmiş, bir karıştırıcıda karıştırın.
Bir tencerede, su, şeker ve glikoz toplamak. Kaynatın ve ısı dışarı, keçiboynuzu sakızı ekleyin iyice kırbaç. Soğumasını bekleyin.
Sonra karıştırın, kavun hamuru içine dökün. Buzdolabında 2 saat yerleştirin ve sonra dondurma üreticisi karışımı dökün. Dondurucuda yerde 1 ya da 2 saat yapıldığı zaman daha sonra kullanılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder