KİRAZ ŞERBET

Bir kiraz (dondurma makinesi ile) sorbe Malzemeler : (çekirdek olmadan yani) 600 gr kiraz hamuru - - 125 gr su - 150 gr şeker - 50 gr glukoz - 2 yemek kaşığı limon suyu - 1 tatlı kaşığı E410  Temiz ve çekirdek kiraz ...




Limon suyu ile bir karıştırıcı içinde iyice karıştırın, daha sonra bir elek içinden geçirin. Rezerv.


Bir tavada, bir raddeye su, şeker, glikoz ve E410 getirmek. Daha sonra, 5 dakika soğumasını kiraz coulis dökün izin verin. Bileşenler bir blender içinde tekrar karıştırılır.
 

(Birkaç saat, gece boyunca bıraktı) tamamen soğuk kadar buzdolabında yerleştirin. Sonra dondurucuda yer yapılan dondurma makinesi, karışımın dökün. (Daha iyi doku) hizmet önce o 2 saat yapmaya çalışın.
 
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...