Harika bir haber, benim ay çöreği dün harika çıktı! Sonuçları ile mutluyum, herkes iç göstermek için benim kırıntı kesme atış sonrası için sabırsızlanıyorum. Ben hala son yazma benden önce Maya ile farklı bir şey denemek istiyorum çünkü lamine hamuru 4 toplu yarın yapacağım.
Nedenle Napolyon Bugün sonrası kötü haber, hava altında küçük Humble duygusudur. Bu tarif için belgili tanımlık yazmak-yukarıya daha uzun olacak ve bu kadar zaman bilgisayar yedek olabilir emin değilim. Hızlı yemekleri yazmaya karar bu yüzden dizilmiş: Mascarpone kek.
Oh ve (benim için) daha fazla kötü haber, benim yeni dondurma makinesi dün gece kırdı. İlk kez kullandım. Ben şu an iç raket üzerinde tersledi. Çok kızdım.
Yine de muhtemelen benim hatamdır. Benim dondurma karışımı dondurulmuş kase ekledi, makinede döndü ve takılı değildi fark ettim. Sonra makinenin underbelly, kabloyu getting ile üreticinin plastik ve ZIP kravat kaldırmak karışıklık o takılı ve açık olduğundan. Bu iki ya da bir dakika sürdü ve bu kısa süre içinde krem karışımı ince bir dal gibi benim kürek çekmiş yoğun bir yığın oluşturma kase kenarlarına dondu kaldı.
Çürük plastik parçalar nefret ediyorum. Bay Humble getirmek zorunda kalacağım eve başka bir makine bugün, ev yapımı limonlu dondurma Hindistan cevizi toplu canım ve Güney Afrika'da bir kabile kireç yaprakları gibi.
Bu yüzden mascarpone kekler. Bunlar oldukça iyi ama biraz farklı. Bay Humble onlara onay onun damga da büyük brownie fanatik olduğunu. Onlar tipik bir brownie güzel bir kırıntı ve neredeyse gibi doku pasta çakmak, ellerinde farklıdır. Böylece onları kek çağrıldığını layık, çok nemli ve son derece dolgulu hala.
Çikolata Mascarpone kek
recipezaar.com uyarlanmıştır
1 su bardağı tuzsuz tereyağı
4 ons yarı tatlı çikolata, ince doğranmış
1 1/4 bardak toz şeker
1/2 fincan kakao tozu (ekstra karanlık, Hollandalı işlenmiş kakao en iyisi)
1/2 fincan mascarpone peynir, yumuşatılmış
3 büyük yumurta oda sıcaklığında
2 çay kaşığı saf Vanilya ekstresi
1/2 su bardağı çok amaçlı un, elenmiş
1/4 çay kaşığı tuz
325 ° F fırın ve 8-9" kare pan ile küçük bir nonstick sprey ve line parşömen ile alt hazırlayın.
Küçük bir tencerede, orta kısık ateşte tereyağı eritin. Bir kez erimiş çikolata sosu tencereye ekleyin ve Kaloriferi çekin. Pan çikolata daldırın ve sonra bir dakika durup sonra pürüzsüz kadar heyecan için izin vermek için küçük bir çalkala ver.
Çikolata karışımı kakao tozu sift şeker ve tuzu ekleyin, karıştırın ve bir kenara koyun.
Senin stand mixer raket eki kullanarak, mascarpone, yumurta ve vanilya pürüzsüz kadar Orta hızda beat. Tereyağı ve çikolata karışımı karıştırma kaseye dökün ve mix kadar hiçbir çizgiler kalır.
Kase mikser gelen kaldırmak ve hafifçe un meyilli içine katlayın. Hazırlanan tava içine dökün hamuru ve mahsup bir spatula ile eşit yayılmış.
Kek fırında 45-50 dakika veya merkeze eklenen bir kürdan çıkana kadar temiz.
Bir tel raf üzerinde tava koyun ve tamamen soğumasını bekleyin. Serin bir kez çikolata ganache ile üst olabilir.
Bittersweet çikolata Ganache
6 ons yarı tatlı çikolata, ince doğranmış
6 çorba kaşığı krem şanti
2 çorba kaşığı tereyağı tuzsuz
Kıyılmış çikolata ısı güvenli kaseye koyun. Küçük bir tencerede orta ateşte kaynatmak için krema getir. Sıcak krem çikolata üzerine dökün ve bir an için durup sonra pürüzsüz kadar heyecan için izin verir.
Pürüzsüz bir kez tamamen eriyene kadar karıştırarak tek bir çorba kaşığı tereyağı ekleyin.
Kek tava yayın sonra üzerine bir kesme tahtası veya servis tabağı ters çevirmek için dış çevresindeki bir bıçak çalıştırın. Parşömen kaldırmak ve ganache bir spatula ile eşit şekilde yaymak kek üzerine dökün.
Kesme önce kurmak ganache izin vermek (Bu oda sıcaklığında birkaç saat sürer, bu boyunca onları buzdolabına haşhaş tarafından hız) ve tadını çıkarın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder