9 ay çöreği



En iyi 10 "En zor" tarifleri:  ay çöreği
Toplam toplu işlemleri: üç
Saat: Karıştırmak için iki gün mayalanmaya, geri zekalı, laminat, rulo, kanıt ve fırında.
Tereyağı: Yirmi üç tereyağı sopa.
Zorluk: Kollarım çok çok az bir kruvasan kaldırabilir acıyor!

Tamam, kruvasanların pikniğe öyle, ama her zaman biliyordum. Ay çöreği daha zor hale getirir biliyor musun? Ne zaman güvendiğiniz bir yemek tarifi düz dışarı yanlış ve düz-se bile senin gut bağırarak körü körüne takip: geri dostum! Thar ileride tehlike demektir!

Evet, benim bağırsak korsan konuşuyor.

Her neyse, kruvasan bu hafta sonu ve her zamanki gibi benim kitap CIA pişirmeçekin bir klasik pasta tarifi için iyi bir temel gereksinim duyduğunuzda aldı. Bu temelde benim pişirme ansiklopedi. yoğun, ağır ve yemek tarifleri ve mükemmel teknik bilgiler ile dolu. Ne yazık ki benim baskı kruvasan tarifi kötüdür. Ölçümler hatalıdır ve yönergeleri, çekmeli kabaca aynı hassasiyet ile genç bir spor araba ödünç verir davranın.

Ancak bu geçen hafta sonu bilmiyordum ve körü körüne takip Bayan Humble düşünme tarifi hiç Yüce CIA daha iyi bilirsin. Ben de yaptım ve sonuç felaket idi. Hem süt hem de un ağırlık ölçü içinde (verilen ölçü kullanmayı tercih eden göz ardı doğru imparatorluk ağırlık veriyorsunuz) yanlış. Yazım hatası için bat 1.13 g un belli ki pasta 5 kg verim yaramayacak un hemen yakaladı.


Evet, o ağırlıkları doğru değildir...

İlk toplu ve Bay Humble ve kırıntıları befuddled bizim kase baktı önce süt hata ancak yakalanmış değil.

Bay Humble: Belki sen hamur kanca raket eki yerine, mixer kullanılmış olmalıdır?

Bana: inan hamur kanca sihirli bir hamur bu pisliğe yapacağım değil. Bu bir tozdur. Yanlış bir şey... kuru malzemeyi doğru tartmak mi?

Bay mütevazi. Evet! Belki de mayalanmaya izin sonra hamur içine döner.

Beni: ne kadar fiziksel olarak mümkün olduğunu ama iyi bir atış vereceğim emin değilim.

Bu yüzden tezgaha iki saat mayalanmaya izin ve sonra kontrol ettim.

Hayır. 'Para' kruvasan kum yığını kaldı ve büyülü bir şey oluştu.

Şimdi son ay çöreği yaptım ama bunun doğru olmadığını biliyordum beri yıllar oldu. Yani sadece tarifi attı ve kırıntıları, geri karıştırma kabı attı ve bir ek 3/4 su bardağı süt, kaba bir hamur içine bir araya getirmek için az eklendi. Maya ve iki saat sonra ve hızlı yoğurma counter üzerine bir hamur andıran bir şey yaptığımızı at. Bu levha, gece ve ertesi gün son derece sert hamur benim 5 lbs lamine nail buzdolabı içine gitti.

Ve bu 'ekstra' süt ile.
Pek hoş değildi. O hamur laminasyon sadece vahşi. Hatta muhtemelen mümkün değildi. Hamuru haddeleme ve katlama aşağı kırma başlamadan önce son toplu kadar hayatta kaldı. Kuru hamur orada Laminasyon için minimum bir esneklik vermek için yeterli gluten geliştirme değil. Yanlış ama nedense tarifte inancımı tutmaya çalıştı biliyordu. Bu yüzden çok sabah için hamur ile güreş sonra atmış, tarifi ve üzerinde başladı.

Ben CIA'ın tarifi, kendi sürümü ile daha fazla süt ve biraz esmer şeker ekleyerek geldi: Bu ile ödüllendirildi:

Lapa lapa, altın ve lezzetli. Hissediyorum tarafından oluşturulan bir tarif için hiç de fena değil. Yine de mükemmel değil. Spiral hamur o sinir bozucu küçük boşluklar! Grr! var kesinlikle yanlış bir şey.

İç kısımları da iyi olabilir. Tabii ki, lapa lapa altın kahverengi ruhu standart yumuşak havadar iç içerir, ancak (göstermeye başlayan benim OKB çizgi nedir?) mükemmellik için nişan al. Bal tarak gibi gerçek Parisli kruvasan deneyimli iç istiyorum.

Fransız kruvasan hakkında bu büyük blog yazısı check Out, içlerinde görmenize olanak sağlar. Bu iç mekanları bak! Narin, nasıl mükemmel hamur lamine söyleyebilirim. Elbette evde (Ben ekmek hamur açma makinesi eksikliği gibi) bu tür bir kruvasan mümkün olup olmadığını merak ediyorum. Yine de, bugün yine deneyeceğim.

Bay Humble bu dün toplu çok iyi, en iyi ev yapımı kruvasan hiç olmuştu olduklarını ısrarla söyledi. Yine de, başka gitmek onlara zarar veremez. Ayrıca, ne zaman ağrı au chocolat çekti fırın, doğal ışık soluk ve benim çikolatalı kruvasan muhteşem hiç fotoğrafın alamadım. I lüzum o fotoğrafları. Bu yüzden geri mutfağa!

Doğrama benim kruvasan kadar çok... ve herkes başka--içine akran
.. .sadece tarihlerde benim macarons ile.

Yemek tarifleri ile birlikte sonuçları yarın göndeririz. 4 toplu gerekli karar vermediğiniz sürece, bu durumda Napolyon kadar yarın olacak.

O kadar!

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...