En iyi 10 "En zor" tarifleri: puf böreği
Toplam toplu işlemleri: bir
Zaman: Bir gün
Tereyağı: yarım kilo
Zorluk: Klasik lamine puf böreği yapmak o kadar zor değil. Belki de öyle çok daha basit blitz veya kaba puf böreği bu nispeten yapmak için kullanılan kazanılmış, gerçek lamine hamur biraz sıkıcı görünüyor.
Yine de, yaşadığını sıcak bir iklim ve oda sıcaklığında değil 80 veya 90 's, lamine hamurları yapma biraz daha karışık hale varsayalım.
Bu hafta Seattle'da soğuk oldu ve bu nedenle, benim oda sıcaklığında yaklaşık 50 puf böreği ve kruvasan hamur çocuk oyuncağı yapma olasılığı, olmuştur. (Oh ve bu arada, Pazartesi, kruvasan çalışmalarda iki parçası gönderme için bu hafta sonu alırsınız.) Acı benim hamur mayası başlatıcı sanırım aşağı soğuk hava olduğunu. Isı Pazartesi günü düştü beri oldukça acıklı davranıyor.
Bu yüzden bugün puf Böreği Tarifi, aynı Napolyon için dün kullanılan gönderme konum. (Genellikle ben blitz ile bu puf böreği, yine de) da bu hamur ile savory palmiers birkaç toplu kadar çırpılmış. Bay Humble prosciutto palmiers seviyor ve küçük Humble pesto büyük bir hayranıydım. Kendime gelince, hafif tereyağlı puf böreği tarafından çevrili bir şey seviyorum.
Evet, hatta bir Hot Pocket yenilebilir hale getirir.
Puf böreği hamuru
sayıları 4lbs
533 gram ekmek unu
40 gram kek un
14 gram tuz
113 gram yumuşak tereyağı
270 mL su, soğuk
Rulo açma
510g tereyağı, esnek
57 gr ekmek un
Birleştirin un, tuz, tereyağı ve senin mixer kase su. Hamur kanca kadar pürüzsüz bir hamur oluşan düşük hızlı uyum için kullanın. Plastik wrap ve unu hafif bir toz ile yarım sayfa pan çizgi. Bir dikdörtgen hamur rulo kabaca boyutu sac tava ve hazırlanan tavaya yerleştirin. Plastik ve chill bir saat için kapağı.
Roll-in senin oklava ile soğuk tereyağı kadar yumuşak ve esnek yenerek hazırlayın. Eklemek o-e doğru senin mikser ve raket eki kullanarak un içinde yendi. Tereyağı bir parça parşömen kağıt aktarmak ve rakam çok düzgün bir dikdörtgen (topaklar veya çarpmak) kabaca yarısı büyüklüğünde hamur yaprağı. Kapak ile plastik ve firma kadar sakin ama hala bükülebilir (roll sert olmak istemiyorum).
Hamur soğutulmuş bir kez içinde kilit preform.
Hamur levha pan çıkarın ve bir mermer pasta levha gibi serin bir yüzeye yerleştirin. Hamur bir ucunda yer tereyağı ve diğer yarısı katlayın. Hamur tereyağı etrafında kenarları sıkıca kapatın ve daha sonra özgün boyutuna (yarım sayfa pan boyutu) arka tarafta hamur alın. Düz kenar ve köşeleri kare tutmaya çalışın.
Bir kere devirdi, preform bir hamur üzerinde dört kat. Anlamı: hamur iki kısa kenarı merkezine katlayın ve daha sonra ikiye katlayın. 4 gibi çok cüzdan katlayın.
İlk dört kat sonra yukarıdaki gibi görünmelidir. Bir çukur (veya gamzeleri) ile hamur işareti olan 4'e katlanmış sende unutmayın böylece. Bunu sadece bir kez poking bu yüzden burada ilk dört kat tamamladık. Hamur buzdolabında 30-45 dakika boyunca sarılı dinlenmek için izin (Bu işlem acele etme dondurucuya, sadece soğuk ama germe ve tüm bu harika katmanları oluşturma yeteneği böylece dinlenmeye gluten hamur izin konum).
Bir kez dinlenmiş hamur 90 derece dönüşü ve tekrar kenarları düz tutarak sac tava boy dikdörtgen ve köşeleri keskin rulo. İkinci dört kat preform, iki gamzeler ile hamur işaretlemek sarın ve tekrar 30 dakika dinlenmek için izin verir.
Bu dört dört kat hamur her zaman 90 derece dönüş, toplam için iki kez daha tekrarlayın. Kullanmadan önce ve sonra her katlama buzdolabında 30 dakika dinlenmek için izin verir.
Puf böreği şimdi! Sayfaları tomar dışarı, bu kat, kısa ve derin dondurucu ileride kullanmak üzere saklayın.
Ya da sen-ebilmek yapmak bazı hızlı ve kolay lezzetli palmiers...
Pesto ve Prosciutto Palmiers:
Prosciutto Palmiers
puf böreği (10" kare 1/4" kalın) bir sayfa
2-3 yemek kaşığı domates salçası
10 Dilim salam
1/2 fincan pecorino romano veya parmesan, rendelenmiş
taze çekilmiş karabiber
Domates salçası, puf böreği yüzey üzerinde eşit olarak yayılmış. Üstte jambon dilimleri düzenleyin ve daha sonra rendelenmiş pecorino yarısını serpin romano. Rulo veya Merkezi ve ardından serpin Merkezi kalan peynir ve Kapat (Bu onları tutar ne zaman pasta fırında puffs unfolding) ile iki taraf katlayın.
Günlük aktarma için bir kesme tahtası ve 1/4" kesilmiş dilimler. Bunlar üzerine genişletmek için oda bir sürü vererek parşömen ile kaplı bir fırın tepsisine yerleştirin.
400 ° F 10-20 dakika kahverengi oluncaya kadar pişirin.
Pesto Palmiers
puf böreği (10" kare 1/4" kalın) bir sayfa
2-3 yemek kaşığı fesleğen pesto
1/2 fincan pecorino romano veya parmesan, rendelenmiş
Prosciutto palmers, yukarıda verilen için aynı yönergeleri izleyin.
Tadını çıkarın!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder