Mutlu Pazartesi, tüm! Umut herkes büyük bir hafta sonu oldu.
Benim çıldırmış. Benim triceps ağrıyan ve ellerim acıyor. Yarda soğuk hamur yuvarlandı ve tereyağı saldırdı. Kilo kilo üzerine tereyağı! Büyük bloklar üzerine Bubiri ile yenerek hafta sonu geçirdi. Şimdi bu kadar zihinsel bir görüntü hokkabaz. Anladım?
Evet, Bay Humble hafifçe mutfak Bu hafta içinde basmak.
Epi-blog "10 en zor" sonra şeyleri kabul ediyorum, ben yem aldı. Bu hafta sonu birkaç madde mücadele amaçlı mutfak çarptı. Mücadele bu yüzden pasta yapımı ve zaten satın aptal bir miktar tereyağı her hafta bile bu hafta fazladan tereyağı satın.
Doğal olarak pişirme türü zorlukları listesinde etkileniyorum. Diğerleri hakkında bir bit 'meh' ım. Belki de coq au vin pek bir sorun gibi görünüyor çünkü. Belki de geleneksel geriatrik çiftlik kümes hayvanı yemek, ama benim yerel piyasa dışı Yumurtacı duymaz olur.
Dang.
Bazı bu 'zor' pişirme üzerinde almaya karar verdim. Onun çörek--dan tırmalamak ya da gerçek bir puf böreği yaptım ama şimdi bir gıda blogger am ve mutfak içindençıkılmaz hale iş parçası beri yıllar oldu.
Şimdi demiyorum değil bu kadar pasta kullanım için etrafa yalan sahip olmanın avantajları vardır.
Ah evet. Mutlu Pazartesi sabahı beni!
Ne yazık ki, tüm hafta sonu yemek süper-insan bir miktar yapıyor geçirdi ve Pazartesi sonrası hazırlanması için alamadım. Çünkü yukarıya yazdığınız tüm tarifleri yok sadece boşluk doldurmak için hafta sonu boyunca geçen birkaç fotoğrafı yuvarlamak için gidiyorum. Ha!
Ev yapımı agnolotti prosciutto ile doldurulmuş ve domuz eti krem votka soslu baharatlı kırmızı şarap simmered zemin.
Mascarpone brownies çikolata ganache ile
Bay mütevazi kebap baharatlı
Napolyon için diplomat krem 2 kilo . OM nom nom!
Kokulu palmiers
Bu yoldan, daha fazla ağrı au chocolat ve kruvasan kanıtı, benim Napolyon bitirmek ve sonra lamine hamur benim sonraki toplu iş iş almak için dışarı rulo gideceğim.
Ben bu şekilde devam edersen, silah yanlısı bir güreşçi gibi zorunda kalacağım.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder