RAVENT [V.KOLLECTION]


Ravent ve çilek kompostosu, vanilya diplomate krem ​​ve çilek şurubu ile ıslatılmış bir badem pandispanya bisküvi ile bir verrine.

4 porsiyon (verrine 7cm çap, 24cl) yapar

Ravent ve Çilek Komposto :
Bir gün önce,
- 300 gr Ravent (soyulmuş)
- 175 gr çilek
- 50 gr şeker
- 1 çorba kaşığı limon suyu
- 1,5 jelatin sac

Temizleyin ve ravent soyun. Sonra iki boydan bunu kesmek ....

Küçük parçalar halinde kesip şeker, heyecan ekleyin ve büyük bir kase içinde 30 dakika macerate verelim.

Bir tavada, çilek, ravent suyunu ve limon suyunu toplamak. 20 dakika boyunca nazik ateşte pişirin. Soğuk suda jelatin hidratı. Komposto yapıldığında, jelatin ekleyin. Soğumasını ve daha sonra buzdolabında ayırmak için izin verin.

Badem Bisküvi : 
Bu, daha önce bir gün yapmak mümkün - 30 gr un - 20 gr badem zemin - 25 gr şeker - 1 yumurta sarısı - 1 yumurta-beyaz , sonra şeker ile yumurta sarısı yendi zemin badem ekleyin. Sonra önceki karışımın içine ince katlayın sert kadar yumurta akı çırpın.








Sonra pişirme kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisine üzerinde 1,5 cm kalınlığında yayıldı, hem de ince un katlayın.

12 dakika - 10 için önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) koyun. 5 dakika soğumasını bekleyin, sonra 5 cm çaplı diskler kesti ...

Ve abartı ile küçük küpler kesti. Rezerv.

Vanilya Diplomate Krem : - 270 gr süt - 55 gr şeker - 1 yumurta sarısı - 20 gr un - 10 gr mısır nişastası - 1/2 çay kaşığı vanilya aroması (toz) - 1 jelatin sac - 175 gr krema , bir hazırlayın pasta krem :










Soğuk suda jelatin hidratı.
Unları ekleyin, şeker yumurta sarısı çırpın. Sonra tekrar tencereye koyun ve koyulaşıncaya kadar (2-3 dakika) pişirin hızla karıştırın, daha sonra sarısı karışımı üzerine dökün, vanilya süt ısıtın ... 

Hala sıcak jelatin eklediğinizde, iyice karıştırın. Krem yüzeyine doğrudan plastik bir film ile örtün. Soğumaya bırakın.

Kavrulmuş Ravent : - 1 Ravent sapı - şeker onu soyun, ravent temizleyin. Pişirme kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisine üzerinde 2 veya 3 yerde onları boyuna kesti. Her iki tarafta şeker ile cömertçe serpin. Yaklaşık 10 dakika boyunca bir fırında (önceden ısıtılmış, yüksek ısı) yerleştirin. Onlara bir göz atın. Rezerv.





Çıtır tuile : - 25 gr yumuşatılmış tereyağ - 25 gr pudra şekeri - 25 gr yumurta beyazı - 30 gr un - kırmızı gıda renklendirme sonra yumurta-beyaz birleştirmek, şeker tereyağı çırpın. Sonunda unu ekleyin.








Kırmızı renk bir tutam karıştırın. Bir silikon mat veya pişirme kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisine üzerinde (istediğiniz şekli, burada bir üçgen şeklinde bir şablon kullanılır) 1 mm kalınlığında yayılır. 8-10 dakika önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) koymak (hızla yakabilir, onlara göz kulak). Rezerv.


Meclis : - Bazı çilek meydanlarda kavrulmuş Ravent kesmek, bazı çilek dilimleyin ve verrine alt süslemeleri ...




Sonuçlandırmak diplomate krem : 
kırbaç krem o zirveleri sonra (soğuduktan) krema haline ince katlayın kıvamına gelinceye kadar ...

Bir pasta çanta yardımıyla, diplomate krem ​​bir birinci tabaka dökülür. Sonra 50 gr su, 25 gr şeker yapılmış bir şurup ile badem kek fırça ve 50 gr çilek coulis (daha önce elenmiş). Daha sonra, Ravent kompostosu tabakası dökün üstüne diplomate krem ​​son katmanını uygulamak, krem ​​ilk tabakası üzerine sünger kek yerleştirin. En az 2 saat süreyle buzdolabında koyun.

Şurubu ile tereyağı ve şeker (gevrek açmalı) ve fırça biraz sünger kek küp kalanını pandispanya küpler bazı karamelize.

Sonra kırmızı gevrek her verrines üst süslemeleri kiremit bisküvi , pasta kesici küçük halkalar halinde kesilmiş bazı çilek, bazı karamelize pandispanya küpler ve bazı sünger kek küpler şurubu ile fırçaladı.

İlk Proje:
İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...