Malzemeler :
- 1 veya 2 portakal
- Şeker
- Su
Portakal yıkayın, sonra keskin bir bıçak veya bir sebze soyucu ile lezzet çıkarın. Kabuklarından beyaz parçalarını kaldırmak için özen gösterin.
2 saat boyunca soğuk su içinde lezzet yerleştirin. Sonra ince şeritler halinde kabuğu dilim.
Referans ölçeği: maç |
Blanch 2 kez kabuğu şeritleri: yer, soğuk suda kabuğu rendesi şeritler ve 1 dakika ya da öylesine bir raddeye getirmek, sonra süzün ve işlemini ikinci kez tekrarlayın. Bu süreç acı kaldırmak için izin verir.
Ancak su ile kaplayın, sonra küçük bir tencereye boşaltılır lezzet şeritler koyun ve şeker aynı ağırlığı ekleyin. Bir kaynamaya hemen sonra alt Çıban ısı getirin ve 10 ila 15 dakika veya su tamamen buharlaşana kadar yavaş pişirin.
portakal kabuğu rendesi saydam ve ihale olmalıdır.
Tadını çıkarın!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder