Erik Kremli Pasta

Tepesi bir crumble ile ... Bir erik Kremli Pasta21 cm çapında pan ... İçin 


 Sünger Parmaklar :  
4 yumurta sarısı -  
- 4 yumurta akı  
- 120 gr şeker 
 - 120 gr un 
 - pudra şekeri


Geniş bir kapta, daha sonra, şeker ekleyin pürüzsüz kadar dayak devam sert kadar yumurta akı-yendi. Sonra, yumurta sarısı ekleyin homojen kadar tekrar yendi. Nihayet ince un katlayın (karışımı üzerinde yok)

İşte bir çok seçenek var ... Bir pasta torbasına karışımı koyun ve içine şekillendirebilir  bayan parmaklar kalıp hat ... Ya da, ben yaptım, kağıt pişirme bir tabaka üzerine 1 cm kalınlığında bunu yayılabilir. Ben de pasta çanta ile bir daire yapma Kremli Pasta alt yaptım. Sonra agin kez serpin, yaklaşık 30 dakika kurumaya bırakın, pudra şekeri serpin.

8 ila 10 dakika önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) koymak (fırında göre, o daha az olabilir olabilir, daha sonra bunun üzerinde bir göz tutmak) ...

Buğulama Erikler : - 350 gr et erik (whitout taşlar) - 35 gr şeker - 1 çorba kaşığı limon suyu




Bu arada, temiz ve daha sonra ... 5 ila 10 dakika (düşük ısı) pişirin 15 dakika soğumasını bırakın şeker ve limon suyu ile bir tavada küçük parçalara, yerine kesilmiş erik, çukur.

Alt sünger parmak ve pan tarafını düzenleyin, ardından alt haşlanmış erik ince bir tabaka koydu. (Hatta haşlanmış erik ile sünger parmaklar adet kenarları fırça olabilir). Rezerv ...

Greengage Mousse : - 250 gr greengage et - 50 gr şeker - 200 gr mascarpone - 20 cl krema - 1 çorba kaşığı limon suyu - 2 jelatin yaprak ... soğuk suda jelatin Nemlendirme küçük parçalar halinde doğrayın, Temiz ve greengage çukur, 10 dakika (düşük ısı) pişirin, şeker ve limon suyu ile bir tencerede koyun. Sonra mutfak robotunda veya blender ile ince karıştırın. Isı dışarı (süzülmüş) jelatin ekleyin, kaynamaya başlayıncaya kadar ateşte tekrar yerleştirin. Jelatin tamamen eriyene kadar karıştırılır. 15 dakika soğumaya bırakın ...










Mascarpone ile önceki karışımı karıştırın. Bu zirveleri oluşturan kadar krem ​​kırbaç, sonra Mascarpone karışımı içine özenle katlayın ...

(Ben gece boyunca bıraktı) ... birkaç saat için bu haşlanmış erik üzerinde Mus ... Ve buzdolabına yerleştirin

(Çökmeye opsiyonel ) : - 30 gr tereyağı - 30 gr un - 30 gr şeker - 30 gr badem tozu - 4 erik - şeker







Ben Kremli Pasta üst süslemek için bu crumble yapılan ama işe yaramaz olduğunu düşünüyorum, bu yüzden isteğe bağlıdır. Eğer crumble yapmamaya karar verirseniz üst süslemek için bir yol bulmak zorunda.

Yani, bir kapta şeker, un ve badem tozu toplamak. (Yumuşamış) tereyağı ekleyin, size parmak uçları ile uyum. Eğer kumlu bir doku olsun durdurun. 1 saat buzdolabında koyun. Daha sonra 10 dakika pişirin. Soğumaya bırakın.

Temiz ve pişirme kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisine üzerine koyun, küçük parçalar halinde doğrayın yaklaşık 10 dakika (orta ısı) için fırında şeker ve kızartma serpin, erik çukur. rezerv ...

Hizmet için hazır ... Kremli Pasta üstünden parçalamak ve kavrulmuş erik ince bir tabaka yayıldı,

Voilà!

İşte farklı bir sürümü:


İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...