Muşmula CHIBOUST

Bir şekerli shortcrust pasta yapılmış küçük bir tart, bir ağrı de Genler bisküvi, bir muşmula kompostosu (pişmiş ve çiğ muşmula) ve Chiboust krem.


4 porsiyon yapar Chiboust Krem : Bir gün önce krema için - 125 gr süt - 2 yumurta sarısı- - 10 gr şeker - 10 gr un- 5 gr nişasta - 1/2 çay kaşığı vanilya (sıvı) - 10 gr tereyağı - 1,5 sayfalık jelatin (3 gr) beze için - 2 yumurta akı - 45 gr şeker pasta krem hazırlayın:



Soğuk suda jelatin hidratı. Bir kapta, daha sonra unları ekleyin sarısı ile şeker yendi. İyice karıştırın ve vanilya lezzet ekleyin.

Sonra önceki karışımın üzerine dökün, sos tavada süt a Warm, hızla karıştırın. Sonra tavada Bu karışımı geri koymak ve koyulaşıncaya kadar pişirin. Geri kapta krem ​​dökün ve homojen olana kadar tereyağı karıştırın ...
 

Ne zaman hala sıcak, jelatin (gergin) ekleyin ve kombine oluyor kadar tekrar karıştırın. Yüzeyde plastik film ile kaplayın ve buzdolabında soğumaya bırakın. Bu arada, beze hazırlayın. Sonra pürüzsüz kadar tekrar şeker ekleyin ve yendi sert kadar yumurta beyazlarını çırpın ...







Buzdolabı pasta krem ​​çıkarın ve ince beze katlayın. Dökün kalıplar (2 cm yüksekliğinde 10 cm çapında). Bir spatula ile üst seviye ve gece dondurucuya koymak.




Pain de Genler Bisküvi : gün önce - 30 gr öğütülmüş badem - 20 gr pudra şekeri - 1 tam yumurta - 12 gr tereyağı (eritilmiş ve sıcak) - 10 gr un - kabartma tozu tutam - Bazı kuşbaşı badem.

Bir kapta, zemin badem, şeker karıştırın ve yumurta ile yendi. Tereyağı ile birleştirin ve daha sonra un karıştırın.
 



Pişirme kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisine üzerinde (0,5 1 cm kalınlığında) Bu meyilli dökün ve bazı pul badem dağılım. 10 dakika önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) koyun. Soğumasını bekleyin ve rezerv plastik filmle sarılmış.
 




Şekerli Shortcrust Pasta : hamur bir gün önce hazırlanan ve hizmet gün pişmiş olabilir . - 130 gr un - 80 gr tereyağı (yumuşatılmış) - 40 gr pudra şekeri - 27 gr yumurta - 13 gr toprak badem  Krem ile tereyağı şeker, yumurta ve zemin badem karışımı ...




Unu ekleyin. Üzerinde hamur karışmaz. Pişirme kağıdı üzerinde kalın 3 mm dışarı rulo.



Plastik film sarın ve gece 1 saat ya da daha iyi dinlenmek için izin verir.



Buzdolabı dışında hamur atın, biraz ısınmak için bekleyin. Ardından tart tava (2 cm yüksekliğinde 10 cm çapında) olarak yerleştirin. 10 dakika önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) koyun. Sonra pan kaldırmak ve 5 dakika daha fırında geri koymak. Rezerv.
 




Muşmula Komposto : - 400 gr muşmula (özlü ve soyulmuş) - 25 gr şeker - 2 yemek kaşığı limon suyu (veya limon suyu)


Temiz, kabuğu ve çekirdek muşmula. Biz yaklaşık 400 gram eti gerekir. Küçük küpler halinde kesin ve yaklaşık 15 dakika şeker ve limon suyu ile bunun yarısını pişirin. İşte biz de kuru bir komposto gerekmez. Bittiğinde, ham muşmula ısı eti dışarı ekleyin. Soğumaya bırakın.


Montaj : Ağrı de dışarı şekli halkaları bisküvi genler. Onlar shortcrust pasta içini uymak zorunda ...

Yani, shortcrust hamur işleri koyun. Te üstüne muşmula kompostosu ile doldurun.


Dondurucu Chiboust krem ​​çıkarın. Tarts onları yerleştirin.


 
İstediğiniz gibi süsleyin. İşte ben Chiboust üzerinde jöleli MEDLARS bir şerit koymak ve ben bir tarafta biraz şeker serpilir ve bir darbe meşale ile usanmış.
 

 
Ya da ortak bir şekilde olduğu gibi, pudra şekeri ve oksijen kaynağı ile kahverengi ile tüm Chiboust serpin.


Chiboust kadar birkaç saat buzdolabında Rezerv tamamen defrost olduğunu. 15 ile 30 dakika porsiyon önce buzdolabı çıkarın. İçinde:


Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...