BABA Bouchon [V.KOLLECTION] - TATLI

Burada başka bir rom baba tarifi, bir baba bouchon ( bouchon fransızca mantar anlamına gelir), haşlanmış ananas, bal ile kavrulmuş ananas ve mascarpone ile biraz vanilyalı Chantilly ile servis.

. 4 porsiyon yapar (Burada, ben 7 babas yapılan, ben 4 kullanılan ve ben başka bir zaman için dinlenme dondu) 

Baba Dough : - 100 gr un - 90 gr bütün yumurta - 35 gr yumuşatılmış tereyağ - 10 gr şeker - 4 gr taze maya - 2 gr tuz . Onlara daha önce 1 veya 2 gün yapın bir büyük kapta, un, maya (ufalanmış), şeker ve tuz toplamak. Sonra yumurta ekleyin ve 5 dakika yoğurun.


Hamur pürüzsüz olduğunda, tereyağı ekleyin ve tekrar 2 veya 3 dakika daha yoğurun.


(Bir bezle kapak) 1 saat yükselmeye izin ver ... doku bakınız.

Bir pasta çanta yardımıyla, hamur koymak (48 mm yüksek 45 mm çapında, silikon burada) baba bouchon tava .(Aslında gerçekten yapışkan) onu serbest bırakmak için bir makas ile hamur kesin.

(Sıcaklık göre) 1 saat 30 dakika yükselmeye izin verin.

15 ila 20 dakika önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) koyun.

Pan çıkarın. Rezerv.

Rum Şurubu : - 250 gr su - 125 gr şeker - 30 gr rum - ananas - portakal kabuğu ananas bazı küpleri kesin ve su, şeker ve portakal kabuğu ile bir tencereye koyun. Şeker tamamen eriyene kadar kaynatın. Ardından, ısı dışarı, rom ekleyin. 15 dakika soğumasını bekleyin.




Koyun baba bouchon büyük bir kapta ve şurup dökün. Tamamen ıslatılır kadar şurup baba bırakın. Onlar daha büyük olsun. Onlar ekstra şurubu kaybedersiniz Ardından 15 dakika boyunca bir tel raf üzerine koydu. Rezerv.

Verrine ananas küp bazı koy sonra ince baba bouchon yerleştirin.

Buzdolabında onları ayırmak gerek yok.


Chantilly : - 100 gr krema (soğuk) - 25 gr Mascarpone - 15 gr şeker - 1/2 çay kaşığı vanilya aroması (burada, sıvı)Whip (soğuk) krem kıvamına gelinceye kadar doruklarına. Sonra başka bir kapta şeker ile mascarpone yendi.

Mascarpone karışımı içine incelikle krem ​​katlayın.


Puf böreği (daha önce fırında karamelize) veya shortcrust pasta ile birlikte, verrine çapından daha büyük şeritler yapmak.

(Burada bir Saint-Honoré meme kullanılır) ... onlara Chantilly Uygula

Sonra tereyağı ve bazı bal biraz ananas küpleri kızartma. Soğumasını bekleyin.

, Verrine üzerine milföy şeritlerini yerleştirin ardından Chantilly bazı kavrulmuş ananas küpleri üzerinde düzenlemek.

Verrine 1 veya 2 çorba kaşığı gibi, biraz daha rom şurubu dökün.

Ananas yaprakları ile süsleyin. Keyfini çıkarın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...