KAYISI TART

Badem krema, vanilya ile Kayısı tart diplomate krem, mine çiçeği şurubu haşlanmış kayısı ... 24 cm çapında tart için Sweet Shortcrust Pasta : 200 gr un - - 125 gr yumuşatılmış tereyağ - 50 gr şeker - 40 gr yumurta - 1 tatlı kaşığı tuz

Geniş bir kapta, tozlar toplamak. Tereyağı (yumuşatılmış) ekleyin ve kumlu bir doku elde edene kadar parmakları ile karıştırın. Sonra yumurtayı ekleyin.

Hızlı (2 veya 3 hareketleri), sonra 1 saat buzdolabında plastik film rezerve yoğurun.

Badem Krem : - 40 gr öğütülmüş badem (daha önce kavrulmuş) - 40 gr tereyağı - 40 gr pudra şekeri - 25 gr yumurta

Geniş bir kapta, badem, tereyağı ve pudra şekeri birleştirir. Sonra yumurta ekleyin ve homojen hale gelene kadar çırpın. Rezerv.

Vanilya Diplomate Krem : - 200 gr süt - 2 yumurta sarısı - 50 gr şeker - 15 gr un - 5 gr mısır nişastası - 3 gr jelatin (1,5 sayfalık) - 1/2 çay kaşığı toz vanilya - 200 gr krema bir pasta hazırlayın krem. soğuk suda jelatin Nemlendirme. Daha sonra unları ekleyin sarısı ve şekeri çırpın.



Bir tavada vanilya ile süt ısıtın. Ne zaman sıcak bir önceki karışımın üzerine dökün. Hızlı çırpın, sonra tavada geri dökün. Koyulaşıncaya kadar hafif ateşte pişirin.

(Süzülmüş) jelatin ekleyin karıştırın ve geniş bir kaba dökün. Buzdolabında plastik (yüzeyde) film ve yer ile kaplayın.

Haşlanmış Abricots : - 600 gr kayısı (özlü) - 100 gr şeker - 600 gr su - mine çiçeği (infüzyon için taze veya mine çiçeği) Temiz ve çekirdek kayısı.



Daha sonra, su ve şekeri kaynatın mine çiçeği 5 dakika demlenmeye izin getirin. Tekrar kaynatın. Sıcak suda kayısı koyun ve (meyve olgunluk göre) 3 dakika 30 saniye haşlanmış. Bu bir meyve önce pişirme süresini test etmek için akıllı olabilir.


Meclis :

, 3 mm kalınlığında hamur dışarı rulo 24 cm tart pan (burada, bir tart halka) koymak, bir çatalla delin hamur pişirme kağıdı ve bazı seramik toplar (veya fasulye) ile kaplayın. Yaklaşık 15 dakika önceden ısıtılmış fırında koyun ...

Sonra (bir pasta çanta ile daha kolay) badem krem ​​yaymak, tart halkasını çıkartın. Daha sonra 10 ila 15 dakika daha fırında geri koydu. Soğumasını bekleyin.

Diplomate krem elde edin.
Burada tür zor değil. Pasta krem tamamen ayarlı değil bu adımı yapmaya çalışın.
buzdolabının dışında pasta krem atın.
Kırbaç krem ...


Bunu yumuşadı için geniş bir kapta pasta krem ​​çırpın. Sonra içine ince krem ​​şanti katlayın.

Shortcrust pasta üzerinde diplomate krem ​​yaymak, onu seviye.


Güzel bir diplomat krem ​​üzerinde kayısı dilim düzenleyin. Nötr sır ile kayısı fırçalayın (oksitlenmeyi önler). İstediğiniz gibi süsleyin, ben karamelize badem yaptım ve ben de jöleli kayısı küpleri koyun.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...