Fıstıklı Çikolatalı Mousse terrine



Bay Humble fıstıklı kek için ciddi bir şey yok. Bu çikolata fıstık ezmesi canavar onun dev fıstık ezmesi Kupası kadar kırbaçlanan tarafından şımartmak karar verdim de çikolata terin Kupası. Işık ve ipeksi fıstıklı çikolata mousse ile dolu.

Bu birlikte bir öğleden sonra konabilir ama terrine gecede böylece olduğunda kesin olarak mümkün olduğunda bu sır soğuk Mus izin öneririz.


O kadar mütevazı fıstık ezmesi Mus:
Godiva uyarlanmıştır
11 1/2 oz semisweet çikolata parçaları
1 1/2 cup(s) krema (% 40 dk süt yağ)
1/3 su bardağı krem fıstık ezmesi
4 yumurta sarısı
2 yemek kaşığı tereyağı
bölünmüş 4 yemek kaşığı toz şeker

Sır:
5 ons semisweet çikolata parçaları
5 çorba kaşığı tereyağı tuzsuz
3 çay kaşığı hafif Mısır şurubu

Bir güveç line veya bir somun plastik wrap ile tava ve soğuk dondurucuya koyun.

Çift Kazan içinde çikolata, fıstık ezmesi ve tereyağı ve pürüzsüz kadar karıştırarak eritin, birleştirir. Emin olmak için sadece küçük bir hatırlatma yapacağız: senin şimdiye kadar tencerenin alt dokunmak çalışmakta olduğunuz malzemeyi benmari içinde su istemiyorum. Böylece yumurta veya çikolata pişmesin su da düşük kaynamaya, haddeleme kaynaması, olmalıdır.

Krema için geri. Çift Kazan çikolata ve fıstık ezmesi karışımı çıkarın ve bir kenara koyun. Fırçalamak birlikte de ayrıca benmari üzerinde gidecek ikinci bir kapta, yumurta sarısı ve 2 çorba kaşığı şeker. Çift Kazan yerleştirin ve biraz kalınlaşmış kadar birkaç dakika fırçalamak ve ateşten alın. Biraz eklemek yumurta sarısı ve mix temper için çikolata fıstık ezmesi karışımı. Geri çikolata kasenin içine bu karışımı ekleyin ve birleştirir.

(Ben biliyorum, bulaşık bir sürü) üçüncü bir kasede krema kırbaç ve kalan 2 çorba kaşığı şeker birlikte yumuşak zirveleri bulana kadar. Thirds içinde çalışma, çikolata krema ekleyin ve hafifçe birleştirmek için fold.

Şimdi soğuk terrine dondurucudan kaldırmak ve krema dökün. Plastik film ile kapak ve buzdolabında en az 4 saat chill.

Çift Kazan içinde birleştirin tüm malzemeyi ve mix sırlı kadar pürüzsüz ve saten yapmak.

Senin terin iyice soğutulmuş bir kez Mus kaldırmak ve plastik wrap soyma. Islak bir kullanarak spatula herhangi bir kırışıklık ile plastik yaptı aşağı düz ofset. Ben de mütevazı bir evde birisi de karar verdi ve benim terrine ürpertici ise poke büyük başparmak bir izlenim pürüzsüz vardı.

Bir kere her şeyin üzerinde köpük değindi 's, sır dökmek için zamanı. Sır krema bir spatula ile pürüzsüz ve buzdolabına 10-20 dakika kadar sert olması dönmek.

Fıstık ile serpin ve sıcak ıslak bıçakla kesti. Büyük bir dilim kadar Bay Humble terrine gibi meraklı bir toddler alay için suçluluk bir topak ile hizmet vermektedir.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...