Pazar sabahı pişirme: Suşi kekleri! Ya da belki daha petit four olacak? Eh, onlar çok güzel, ne olursa olsun bunlar.
Siyah, kaba zımparalama şeker benim yerel fırın arz mağazasında bu hafta sonu muhteşem biraz kömür buldum ve pasta yapmak suşi yapmam gerekeni biliyordum!
Genellikle ben fondan veya meyve deri nori yapmak için kullanmak istiyorum ama ben bu şeker görür görmez, yosun çoğaltılıyor gücü test gerektiğini biliyordum. Gerçekten ilginç bir şekil şeker taneleri var, onlar daha geniş ve düz diğer kaba şeker var daha.
Bunları yapmak için bir temel sayfası keki aldı ve bir bıçak ve bir küçük bisküvi kesici ile uygun şekiller kesilmiş. Neredeyse tüm yüzeyi böyle küçük, tüylü Nuggets pasta buzlanma çok kolay değildi ancak, bir daha ki sefere ben buzlu nori girişimde ben daha yoğun bir kek, belki de sade kek (belki de kek) kullanacağız.
Her neyse, biraz tereyağı kadar krem yaptı, bu bölünmüş ve koyu yeşil, kırmızı ve bazı ayrılmış beyaz pilav yapmak renkli. Nori yapmak, rulo olarak koyu yeşil tereyağı krema tarafı kaplı ve sonra onları siyah şekerim yuvarlandı. Pirinç, beyaz tereyağı krema ile rulo buzlanma ve beyaz çikolata bir tabak basarak oluşturulur. Uçan balık yapılan Karaca kırmızı nonpareils ve kırmızı-turuncu tereyağı krema ile aynı şekilde.
Karides ve dolgular onları taze ve parlak görünmesi için küçük bir boru jel ile kaplı, renkli ve boyalı fondan yapılır.
Bunlar düzinelerce yapmaya değil, ancak onlar gerçekten beklenenden daha az çaba gerekli.
Muhtemelen dönmeye mutfağa gidiyorum ve fondan sadece eğlence için daha fazla bazı sashimi olun. Sanırım ben de biraz tamago kaydırmak için biraz koyu yeşil meyve deri bulmak gerekebilir...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder