Mütevazi patates: aile armoni yokeden.
Rulo savaşlarda acımasız ve pişirme değil, onu yeme.
Benden bu kadar tereyağlı ekmek bugün bile bu hafta başka bir rulo bakmak isteyip istemediğimi bile bilmiyorum. Daha çok, hatta o ekmek alem sonra tamamen rulo daha iyi patates kimde konusunda kararsız. Gerçekten kendinden emin gidiş içinde benim tarifi ile hissediyordum ve sonra anne Humble'nın rulo birini yemiş... beklenmedik şekilde iyi davrandılar. Iyi oynadı anne Humble, iyi oynadı.
Rulo benzer olsaydı daha kolay olurdu. Onlar nemli ve biraz tatlı. Benim rulo daha hafif, açık bir kırıntı ve annesi Humble'nın rulo yumuşak ve güzel bir kırıntı vardı. Arasında nasıl seçim yapabilirim? Bu yüzden ben sadece burada oturup, ekmek yeme, kim kaybeden belirlemeye çalışıyor ve şimdi tek bir mağlup benim bel olduğunu hissetmeye başlıyorum.
Sadece yemek tarifleri göndeririz ve aile sadece dışarı bu önümüzdeki birkaç gün içinde duke gerekecektir.
Mütevazi 's patates böreği anne:
1 su bardağı tuzsuz tereyağı
12 oz süt buharlaşmış
4 yemek kaşığı şeker
6 yumurta
4 1/2 yemek kaşığı aktif kuru maya
3 su bardağı patates püresi
8 su bardağı çok amaçlı un
2 yemek kaşığı tuz kosher
Bir kasede un ve tuzu karıştırın ve bir kenara koyun.
Büyük bir kase içinde Buharlaşmış süt kadar sıcak, mikrodalga tereyağı ekleyin ve erimesini sağlar. Küçük bir kapta tereyağı ve süt karışımı 1/4 fincan 1/4 fincan 100-110 ° F. sıcaklığı yaklaşık aşağı getirmeye serin su ile birleştirin. Maya ve iyi karıştırma şeker ekleyin, sonra birkaç dakika boyunca bekletin.
Süt tereyağı karışımı soğuduktan sonra maya öldürecek kadar değil, patates ve yumurta ile birlikte raket eki ile donatılmış, çekmeli ve Maya karışımı ekleyin. İyice karıştırın. Düşük hızlı karıştırma, her seferinde bir fincan un ekleyin. Bir kez tüm un dahil, geçiş bir hamur kanca ve birkaç dakika öncesine kadar yumuşak ve pürüzsüz, (gerekirse bir ek Kupası) Eğer hamur çok yapışkan ek un ekleyerek hamur hırpaladığım. Bu hamur oluyor ki oldukça yapışkan, yani sadece yoğurma işleminde yardımcı olacak kadar un ekleyin dikkat etmelisiniz.
Pürüzsüz bir kez hamuru yağlanmış bir kasenin içine çevirmek dışarı ve bir saat veya iki katına kadar kapalı oturup bekleyin. Bir kez yükseldi, yumruk ve aşağı iyi unlu elle rulo topla. (İpucu: Anne Humble eğilimi bu hamur genişletilmiş bir çıkmasına [birkaç saat kadar--sanırım bu konuda unutuyor], pişirme önce ve karıştırma sonra.)
Bir saat daha yükselmeye ve ardından fırça rulo izin yumurta ile yıkayın ve 325 ° F 10-12 dakika pişirin.
Değil patates böreği çok alçak gönüllü:
2 1/2 su bardağı süt
2 yumurta
1/2 bardak artı iki çorba kaşığı toz şeker
5 çay kaşığı aktif kuru maya
8 su bardağı çok amaçlı un
1 çorba kaşığı tuz kosher
2 su bardağı patates püresi
1 su bardağı tuzsuz tereyağı
1/2 su bardağı Sebze kısalma
Tereyağını çorba kaşığı büyüklüğünde parçalar halinde kesilmiş ve bir kenara koyun.
Süt, ılık (110-120 ° F) ve Çırpma yumurta ve şeker kadar ısı. Maya ekleyin ve iyice karıştırın ve karışımı 10 dakika kadar köpüklü oturup bekleyin.
Raket eki ile donatılmış, çekmeli un ve tuz ekleyin ve düşük hızlı atıyor, Maya karışımı yavaş bir akış ekleyin. Patates ve anonim kadar karıştırın. Tereyağı iki parça yavaş yavaş karıştırma tek ekleyin ve thirds içinde çalışma, kısalma ekleyin. Raket dışarı hamur kanca ve mix orta düşük hızda üzerinde 4-5 dakika kadar hamur pürüzsüz ve yumuşak geçiş.
Hamuru yağlanmış kase ve kapak yerleştirin. Bir saat boyunca yükselmeye ve sonra aşağı yumruk ve rulo şekil sağlar. Başka bir saat veya iki katına kadar yükselmeye rulo izin verir.
Yumurta yıkama ile fırça ve 350 ° F 15-20 dakika pişirin.
Bunlar iki büyük gruplar halinde rulo, yani yaklaşık 3-4 düzine her bekliyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder