Meringues seviyorum.
Onlar kolay yapmak, malzemeler her zaman el üstünde olması ve en iyisi, bir şey ı yapmak ve fazla suçluluk yemek.
Hoş bir deneyim civarında, söyleyeyim.
Aslında, hesaplamak ve bu tanımlama için beslenme bilgi paylaşmak. Tüm toplu iş iş daha az 880 kalori, bir gram yağ içermesi gerekir ve yaklaşık 50-60 kurabiye yapar. Her tanımlama bilgisi, yaklaşık 15 kalori olduğunu anlamı, neredeyse yağ ücretsiz ve büyük bir çikolata tadı biraz çerez pakete paketleri. Kazanın!
Ama ne yazık ki benim blog üzerine yapmak en açık belgili tanımlık muamele etmek bunlar, onları biraz daha az makul bir yolunu bulmalıydım. Son anda dürtüsel biraz eritilmiş çikolata ile hafif gevrek tanımlama sandviç kararı. Woops...
Çikolata Meringues
tanımlama bilgileri
4 büyük yumurta akı
1 su bardağı şeker
çimdik tartar kremi
1/2 çay kaşığı vanilya özü
1/4 fincan şekersiz Hollandalı işlenmiş kakao (ben ekstra koyu kakao kullanmanızı öneririz)
175 ° F. fırın
(Gibi bir Seral 825) büyük bir yıldız uç pasta çantası hazırlayın veya boru çantalar senin tarzın değilse, yarım inç çapında bir ZIP top çanta köşesinde açılış kesti. 2 bir pişirme parşömen veya silikon Pişirme mats sayfalarıyla satır.
Yumurta akı, şeker ve tarter krem (sen tartar kremi Eğer bakır kase kullanarak atlayabilirsiniz) geniş bir ısıya dayanıklı kapta su kaynayan bir tava üzerinde ayarlayın. Sürekli su üzerine şeker eriyene ve karışım (yaklaşık 3-4 dakika) dokunmak sıcak kadar çırpma. Sonra ateşten alın ve bir el mikseri veya düşük hızlı başlayan ve giderek artan kadar sert, parlak pik form, stand mixer ile akı yendi. Vanilya ekleyip karıştırın birleştirin.
Break up herhangi bir topaklar ve hiçbir çizgiler kalıncaya kadar sonra kat beze kakao elemek. Karışım için üç boyutlu meringues tava üzerine, hamur işi çanta ve boru satırları ekleyin.
Fırında 2 saat, onlar kolayca pan kaldırın. Tamamen soğumasını bekleyin.
Sandviç, birkaç gram sevdiğiniz çikolata melt ve ZIP top torba doldurmak için. Her tanımlama bilgisi üzerine çikolata küçük BLOB'lar boru ve küçük bir açılış kesti. Onların garip şekli göz önüne alındığında, bu en iyi meringues ile ters bir fırın raf yapılır. Yaklaşık 10 dakika serin ve ikinci bir çerez ile en iyi çikolata izin verir. Bir kaç saat için ya da çikolata tamamen belirledi kadar oturup, sonra bir hava sıkı konteyner iki güne kadar saklayın dolu tanımlama bilgilerine izin.
Aslında, hesaplamak ve bu tanımlama için beslenme bilgi paylaşmak. Tüm toplu iş iş daha az 880 kalori, bir gram yağ içermesi gerekir ve yaklaşık 50-60 kurabiye yapar. Her tanımlama bilgisi, yaklaşık 15 kalori olduğunu anlamı, neredeyse yağ ücretsiz ve büyük bir çikolata tadı biraz çerez pakete paketleri. Kazanın!
Ama ne yazık ki benim blog üzerine yapmak en açık belgili tanımlık muamele etmek bunlar, onları biraz daha az makul bir yolunu bulmalıydım. Son anda dürtüsel biraz eritilmiş çikolata ile hafif gevrek tanımlama sandviç kararı. Woops...
Çikolata Meringues
tanımlama bilgileri
4 büyük yumurta akı
1 su bardağı şeker
çimdik tartar kremi
1/2 çay kaşığı vanilya özü
1/4 fincan şekersiz Hollandalı işlenmiş kakao (ben ekstra koyu kakao kullanmanızı öneririz)
175 ° F. fırın
(Gibi bir Seral 825) büyük bir yıldız uç pasta çantası hazırlayın veya boru çantalar senin tarzın değilse, yarım inç çapında bir ZIP top çanta köşesinde açılış kesti. 2 bir pişirme parşömen veya silikon Pişirme mats sayfalarıyla satır.
Yumurta akı, şeker ve tarter krem (sen tartar kremi Eğer bakır kase kullanarak atlayabilirsiniz) geniş bir ısıya dayanıklı kapta su kaynayan bir tava üzerinde ayarlayın. Sürekli su üzerine şeker eriyene ve karışım (yaklaşık 3-4 dakika) dokunmak sıcak kadar çırpma. Sonra ateşten alın ve bir el mikseri veya düşük hızlı başlayan ve giderek artan kadar sert, parlak pik form, stand mixer ile akı yendi. Vanilya ekleyip karıştırın birleştirin.
Break up herhangi bir topaklar ve hiçbir çizgiler kalıncaya kadar sonra kat beze kakao elemek. Karışım için üç boyutlu meringues tava üzerine, hamur işi çanta ve boru satırları ekleyin.
Fırında 2 saat, onlar kolayca pan kaldırın. Tamamen soğumasını bekleyin.
Sandviç, birkaç gram sevdiğiniz çikolata melt ve ZIP top torba doldurmak için. Her tanımlama bilgisi üzerine çikolata küçük BLOB'lar boru ve küçük bir açılış kesti. Onların garip şekli göz önüne alındığında, bu en iyi meringues ile ters bir fırın raf yapılır. Yaklaşık 10 dakika serin ve ikinci bir çerez ile en iyi çikolata izin verir. Bir kaç saat için ya da çikolata tamamen belirledi kadar oturup, sonra bir hava sıkı konteyner iki güne kadar saklayın dolu tanımlama bilgilerine izin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder