patetesli tavuk haşlama

tüm arkadaşlarıma ve ziyaretçilerime iyi akşamlar dileyerek sevgilerimi gönderiyorum.bugün sizlerle akşam yemekleri için kolay bir tarif paylaşmak istiyorum.tavuk sevenler için buyrun bakalım.


hazırlanmış tavuk butları yıkandıktan sonra tencerede kendi suyuyla yaklaşık 10 dk kavrulur.üzerine dilimlenmi 1 tane havuç ve doğranmış patetesler ilave edilerek 5 dk daha kavrulur.üzerine geçecek kadar sıcak su ilave edildikten sonra tuz da eklenerek kısık ateşte yumuşayana kadar pişirilir.
afiyet olsun.


İçerik http://borekyapiyorum.blogspot.com/ adresine Aittir...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...