El turta bugün özlem, hangi tabii pasta yapmak demektir. Puf böreği için benim küçük turta--ev yapımı her zaman verir... ama yeterince çok sık klasik tarzda puf böreği yapmak mazoşist değilim kullanarak gibi. Yani, bu bir gün emek olmak sonu ve bunun hiçbir anında yenilebilir Haz olduğunu!
'Sıkı' yeterince sert bir puf böreği olarak adlandırılan yapmak süre taahhüdü, bu tür yapmak için değilim sanırım. Çok benzer, hafif, ince dilimler halinde ve tereyağlı, sadece öğle hamur başlatın ve yemek hazırlamak için zamanında yapmış.

Ben benim ev yapımı puf böreği aldı ve prosciutto jambonu ve yeşil ve siyah Madagaskar karabiber ile kremsi yerel esnaf peynir ile doldurulmuş el turta yaptı.
Börek gibi değil sadece yenilebilir!
Her neyse, bu gece yanında basit organik domates çorbası masada bunlar.
Nefis.
Değil sert puf böreği çok alçak gönüllü:
(Büyük bir düzine el börek yapar)
3 su bardağı çok amaçlı un
3 sopa soğuk tereyağı tuzsuz
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı şeker
1/2 bardak artı 1-2 yemek kaşığı soğuk su
Yumurta yıkama
1 büyük yumurta dövüldü
1 çorba kaşığı su
Soğuk tereyağı yönetebilirsiniz en küçük küpler halinde kesilmiş (yaklaşık 1/2-1/4 inç küpler benimkiler). Onlar üzerinde çok fazla kaygılanma, tereyağı ile işleme çok sıcak istemiyorum. Bir kez burada sıcaklığı korumak bütünlüğü veya becerileri doğrama, OKB gösterilen..... .daha önemli olmasıdır.
Birleştirin un, tuz ve şeker gıda işlemci ve birkaç darbeleri ile karıştırın. Sopa cubed tereyağı ekleyin ve karışımı bir kaba yemek benzer kadar birkaç kez darbe. 20-30 saniye kadar soğuk tereyağı ve karışımı ekleyin. Bu bir kaseye koyun ve bir kaşık ile karıştırma bir anda buz su bir çorba kaşığı ekleyin. Hamur kaba bir ufalanan kitle oluşturmak için izin vermek için yeterince su ekleyin.
Bir kesme tahtası üzerinde mümkün olduğu kadar az idare şekli dikdörtgen içine pasta levha birkaç santim kalınlığında ve plastik şal şal. Bu en azından bir saatliğine buzdolabına koyun.
Hamuru buzdolabından çıkarın ve biraz az bir dörtte inç kalınlığında rulo. Bu belirsiz kulüpler Eğer özür dilerim bu yüzden katlama, tam yöntemi açıklamak zordur. Senin için bir zarf bir mektup gibi soğutulmuş hamur kalır bu yüzden hızla çalışmaya, hamur katlayın. Hamur, dar sonunda başlayan kat/rulo hamur küçük bir tuğla. Bu kitle sarın ve yine en az için bir saat chill.
Bu işlem 2-4 kez tekrarlayın ve o-ecek var olmak hazır rulo kesme ve pişirin.
Ne tatlı veya tuzlu temyiz doldurma ile malzeme el börekleri. Bir yumurta yıkama ile fırça ve 400 ° F fırında 10-12 dakika pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder