PAİLLETÉ FEUİLLETİNE (EV YAPIMI) -FRANSIZ MUTFAĞI

Senin tatlılar canlılık verir. Malzemeler : - 35 gr yumuşatılmış tereyağ - 35 gr pudra şekeri - 35 gr yumurta beyazı- 35 gr un





Geniş bir kapta, krema tereyağı şeker. Sonra homojen kadar yumurta-beyaz, ritmi ekleyin. Son olarak unu ekleyin, iyice birleştirir.


Bir spatula veya palet bıçak yardımıyla, çok ince bir silikon pişirme mat (veya pişirme kağıdı) üzerine hamur yayılır.Yaklaşık 8 dakika önceden ısıtılmış fırında (orta ısı) koyun.


Fırından çıkarın ve 1 dakika soğumasını bekleyin. Sonra küçük parçalara onu ezmek. Tamamen soğumaya bırakın. pailleté feuilletine  korkular nem yani bir hermetik kap içinde tutmak. Nemli karışımlar halinde birleştirmek etmeyin veya başka onun canlılık kaybedersiniz. Genellikle ... kek içine çıtır katmanı oluşturmak için pralin macunu, çikolata, kakao yağı ile karıştırılır 
bunu bir hermetik kutuda muhafaza bile gevrekliğini kaybetti fark ederseniz kullanmak için önce sonra 5 dakika daha pişirin.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Tüm Hakları Saklıdır - YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yazılar, yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları börekyapiyorum sitesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz.
2014 Gizemli Börek ve Tatlı Tarifleri...