Bazı şeyleri bana şeker yapma gibi mutfağa Kur. Sadece her zaman gelmek üzerimde bu sinsi, yıkıcı bir his var şeker yaparken eğlenceli ve lezzetli değil. Sanki özel getirerek bazı doğal hukuk bertaraf, çok madde şeker varlığı kendi mütevazı ellerimle karneyle.
Bu muhtemelen bir brüt şeker yoksunluğu oldu benim çocukluk kaynaklanıyor.
Pek iyi değil, ama bacaksız şeker bağımlısısın, bile mantıklı diyet kısıtlamaları ama bir şey gibi hissediyorum eğilimindedir. Küçük Bayan Humble şeker evde yapmak mümkün ve ne para ya da ebeveyn izni gerekli keşfetti, kendimi özgür hissettim.
Sadece bir çikolata için hafta sonu işleri? Sanki! Çünkü sadece kısıtlamalar yarı kemirilmiş Sugardaddy Halloween kanepe minderleri bırakın ne oldu? Haha! Kendi şeker yapabileceğinizi biliyordum. Bu ton!
Boş ver ben ağır bir eksik pan, bir termometre veya herhangi bir korku erimiş şeker'i iştahsızlıktan. Çok boşmuş. Ben bir şeker isyan.

Bu ton!
Tamam adam isyancılar, rock'n roll.
Not: Bu şekerler biraz sabır gerektirir, bir öğleden sonra yapmak ve tek tek poşete etmeye hazırlıklı olun. Karamel ve krema aynı anda yaparak süreci hızlandırmak için cazip olabilir ve tabii ki bunu yapabilir. Ancak, birden fazla tencere kabarcıklanma şeker aldırmadan, hızla yükselen sıcaklıklar, çift kazan ve Sema Mikser mükemmel çoklu görev becerileri gerektirir.
Çok alçak gönüllü karamel lokum sarılır
"ton" verir
Karamel sarma
2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı ağır krema *
1 su bardağı hafif Mısır şurubu **
1/2 çay kaşığı tuz
4 1/2 çorba kaşığı tereyağı tuzsuz
cömert tutam tuz
* Hemen hemen tüm benim pişirme içinde % 40 en az yağlı süt krem kullanın. Bu krem Costco, Restoran kaynağı ve bir gurme gıda mağazaları gibi büyük depo mağazalarında bulunabilir. Bu ultra zengin krem bulmak mümkün değilseniz, düzenli krema yerine, sadece yağ üzerinde ellerini alabilirsiniz en yüksek yüzdesini arayın (% 30-40 yeterli).
** Ya da sıvı glikoz. İnvert şurup da kullanabiliriz.
Bu tarif benim fleur de sel karamela birkaç ayarlama ile değiştirilmiş bir sürümü var (Ben vanilya ihmal ve karamel karamela notlar vurgulamak için biraz tuz eklendi). Bu tarifi ve şeker (termometre Kalibrasyonu özellikle bit) genel olarak yapma ile ilgili yararlı ipuçları için o sayfadan yorum bkz.
Hafifçe bir 18 "X 13" sac tava veya büyük mermer pasta taş tereyağı.
(Karamel olacak daha fazla üç cildinde, öylesine sen lüzum bolluk-in yer) bir büyük ağır sos tavada orta ateşte, şeker, Mısır şurubu, tuz ve bir kupa ağır krem birleştirmek. Bir silikon spatula veya tahta kaşıkla sürekli karıştırarak, karışım kaynamaya getir. Bu biraz zaman alacak. Isıyı ayartmıştı olmayın, şeker sabır gerektirir.
Karışım kaynar bir kere krem kalan bir fincan içinde yavaş bir damlama karamel karışımı hoş değil ve kaynatın kesintisiz devam eden ekleyin. (Bir şeker yapımında, sıcak şeker şurubu için serin herhangi bir sıvı eklemek için sert bir kütlesi aniden, tavada şekillendirme sıcaklığı hızlı bir düşüş neden olabileceğinden kural budur.)
Orta-düşük ısı azaltmak ve olmadan karıştırarak 5-6 dakika kaynamaya sağlar.
Tereyağı bir çorba kaşığı, teker teker her eridikten sonra karıştırarak ekleyin. Sizin şeker termometre klip ve karışımı sadece 250 ° F (firma top sahne) ara sıra karıştırarak hits kadar orta-düşük ateşte kaynamaya sağlar. Bu yaklaşık 30-40 dakika sürer; Sıcaklık çok hızlı tırmanma Eğer sonuna kadar düşük ısı azaltmak gerekebilir. Aynı şekilde, eğer 40 dakika ile 250 ° F vurursan değil ısı biraz arttırmak isteyebilirsiniz.
Bir kez doğru sıcaklık vurmadım, hızlı bir şekilde ateşten alın ve içine hazırlanan pan veya hatta bir katmanda yayılan yağlanmış taş levha üzerine dökün. Bardak gibi herhangi bir kristalizasyon önlemek için tava kazımak yok sadece ne tava içinde kalması için clings izin ver (daha küçük bir çanak içine raspa ve daha sonra yemek, oran vardır bu kristalize olmayacak). Oda sıcaklığında soğumaya erimiş, karamel sağlar.
Karamel soğutma, devam edin ve üzerinde marshmallows başlatın.
Özellikle yumuşak ve tatlı olduğundan ben blog Naneli Krema tarifi bu şekerler için dolgu olarak kullanıyorum. Elbette, bir çay kaşığı vanilya nane yağı yerine. Kabaca 1" derin bir 13 x 9" veya bir 9 x 9" pan doldurmak için yeterli hatmi ürettiği için bu, en sevdiğim vanilya krema tarifleri da kullanabilirsiniz.
Şekerleme
Nane yağı atlama ve sıcak şurubu ekledikten sonra çekmeli bir çay kaşığı vanilya ekleyerek tarifi burada yayınlanan, izleyin.
Hatmi hamuru hafifçe yağlanmış 13 "x 9" güveç yayılmış. Marshmallow tedavi için bir bıçak pan çalışan ve lokum sac bırakmadan önce bir saat izin ver.
Sayfayı aşağı yukarı 1" şeritler halinde kesin. Eğer yapışkan hatmi işleme sıkıyor, sadece hafifçe yarısı toz karışımı içinde toza şeker, yarım pirinç unu yapışkanlık kaldırmak için.
Senin karamel tamamen serin olması gerekirdi. Büyük bir yüzey kapağı veya mumlu bir kaç parça tahta kesme veya parşömen kağıt ve ne kadar geniş, hatmi şeritler üzerinde bağlı olarak, karamel benzer genişliği çarşaf kes. Karamel tadı için biraz kalın görünüyorsa, sac kesme önce bir oklava ile düzleştirebilirsiniz.
Karamel hatmi sıkıca rulo. Bir kez kaplı olduğu, aşırı Kes gitsin. Birlikte kenarları tutam ve sonra yeri ve mumlu kağıt karamel hatmi günlüğüne Chill buzdolabında sarın. Eğer youve'kullanılmış tüm sayfayı karamel kadar yineleyin.
En keskin bıçak kırmak ve günlük eşit parçalar halinde kesilmesi başlar. Hemen son artıkları yemek için emin olun, bu kalite kontrol önemli bir adımdır.
Karamel kaplı marshmallows mumlu kağıt ve ambalaj önce soğuk arasındaki tek katmanları düzenleyin (Bu onları daha sıkı ve daha kolay şal ve başa ama onları sadece oda sıcaklığında yemek emin olmak için yapar). Mumlu kağıt, parşömen veya selofan yapışmasını önlemek için bireysel karamela sarın. Karamel katı ve sert görünebilir, ancak hala bir sıvıdır. Sonunda senin şal içinde yani küp şeklini korumak istiyorsanız dikkatli bir küp olarak sarın ve yan yana sıkıca paketi her ne şekil için uygun olacak. Eğer yoksa, merak etmeyin. Tabii, eğer onlar gibi görmek 's yapar onlar bunlar gibi görünen ama hey, utanılacak bir şey olmadığını, kesinlikle içinde topak topak karamel sarılı lokum son olacak bir şans vardır.
Karamel bir hafta içinde en iyi yenir ama de sarılmış ve serin bir depolanan bir hava sıkı konteyner içinde kapalı iki hafta spot tutar.
Tadını çıkarın!
Şimdi yukarı yarım buralarda çok tehlikeli oldukları için Bay Humble'nın laboratuvara göndermek için bu paketi için duyuyorum.

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder